i7 5500U - 8 GB RAM sistem GTA 5 oynatır mı?

TurtleKapluk

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim GTA V oynatır mı? Kaç FPS oynatır? Bilgisayar ölmez değil mi?

İşlemci: i7 5500u 4 mantıksal çekirdekli işlemci 2 çekirdek.
RAM: 8 GB.
Ekran kartı: AMD Radeon R7 M.265 series ve Intel HD Graphics 5500.

Oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahat oynatıyor. Üstüne 1 tane daha 8 GB RAM dsha takılirsa çift kanal olur efsane olur ama fiyatı ne PC'nin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim GTA V oynatır mı? Kaç FPS oynatır? Bilgisayar ölmez değil mi?

İşlemci: i7 5500u 4 mantıksal çekirdekli işlemci 2 çekirdek.
RAM: 8 GB.
Ekran kartı: AMD Radeon R7 M.265 series ve Intel HD Graphics 5500.

Oynayabilir miyim?

AMD R5 Graphics.
AMD A8-7410 gibi çöp bir sistemde düşük ayarlarda GTA 5 oynuyorum. Kaç FPS alırsınız bilmiyorum ama bence kaldırır.

Anladım hocam, ne yaptınız peki? GTA indirdiniz mi?

Daha indirmedim, yarın indireceğim büyük ihtimalle. Ayrıca ekran kartı ısınır mı? Çünkü ETS 2 orta ayarlar 1080p oynarken 50-65 derece arasında oynuyorum. GTA V oynarken 80 derece vb. sıcaklıklara ulaşır mı? Aynı sorum Forza 4 içinde geçerlidir.

Daha indirmedim, yarın indireceğim büyük ihtimalle. Ayrıca ekran kartı ısınır mı? Çünkü ETS 2 orta ayarlar 1080p oynarken 50-65 derece arasında oynuyorum. GTA V oynarken 80 derece vb. sıcaklıklara ulaşır mı? Aynı sorum Forza 4 içinde geçerlidir.

Forza 4 ve GTA 5 aktif bir şekilde oynayan biri olarak söylüyorum (yukarıdaki belirttiğim sistemde oynuyorum) daha 2 hafta önce termal macun yeniledim, ekran kartı bırak 80i 70e bile gelmiyor, işlemcide aynı şekilde. Termal macun yenilemesi gerçekten ama gerçekten çok önemli, termal macun kurumuş bir şekilde FH4 de 1-2 FPS alıyordum (ciddiyim) termal macun sürdükten sonra 30-50FPS arası alıyorum hem de dropsuz. Yani lafı şuraya getireceğim, ısınma olursa veya FPS düşüşü, laptopun içini açıp termal macuna bir bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı