i7 5500u ve 940MX Don't Starve Together kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Merhaba. Bilgisayarım bu şekilde ama oyunda 40 FPS alıyorum nedeni ne olabilir?
NVIDIA GeFORCE 940M.
Intel Core i7-5500U 2.40GHz.
12 GB RAM.
Bilgisayarımda virüs yok. Formatlandı ve ekran kartı Driver'ları güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun işlemci üzerindeki ekran kartı ile çalışıyor olabilir. Nvidia denetim masasından harici Nvidia kartınızla çalışacak şekilde ayarlamanız lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun işlemci üzerindeki ekran kartı ile çalışıyor olabilir. NVIDIA denetim masasından harici NVIDIA kartınızla çalışacak şekilde ayarlamanız lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videodaki gibi kontrol ettim NVIDIA kullanıyor. Ama hala Full çözünürlükte (1366X768) 40-45 FPS alıyorum ben önceden bu oyunda 60 FPS sabit alırdım. Şu anda anca 800x600 çözünürlükte alabiliyorum 60 FPS'yi. Bildiğim kadarıyla güçlü sistem istemiyor oyun. Sistemim fazlasıyla karşılıyor.

Dosya Ekleri

• dont starve kasma sorunu.png
    dont starve kasma sorunu.png
    190,8 KB · Görüntüleme: 139
Eki Görüntüle 592326

Şaka gibi :D şu anda Full çözünürlük yaptım ve 59'da sabit duruyor. Bu arada ısıya nereden bakabilirim? Kusuruma bakmayın biraz cahilim bu konularda.
Oyunda FPS sınırlamasını kapatın öyle bir ayar olmalı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı