i7 5500U ve GTX 950M sistem düşük performansı

291987

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım Toshiba Satellite P50C.
  • İşlemci: i7 5500U
  • Ekran kartım: GTX 950M
Bilgisayarımın çözünürlüğü 1366x768, buna rağmen Half-Life 2 bile kasıyor en düşük ayarlarda, ekran kartı driverim güncel anakartımı güncellemeyi başaramadım bilmediğim bir sebepten dolayı, Half-Life 2'de 200 FPS civarında oynarken bir anda 7'ye falan düşüyor, işlemcim darboğaza giriyor anladığım kadarıyla, işlemci ısısı maksimum 77 °C'ye ulaşıyor ne yapabilirim? Termal macunum yenilendi, işlemci fanimda herhangi bir sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Soğutucuyu tam olarak oturttun mu?
  2. Kullandığın macunun markası ve modeli nedir?
  3. Macunu ne kadar ve hangi yöntemle sürdün?
soğutucuda herhangi bir sıkıntı yok sadece biraz yavaş çalışıyor ve temiz eminim macun hakkında bir bilgim yok kötü bir macun olsa bile bu kadar ısınacagini düşünmüyorum bilgisayarciya sürdürttüm macunu
Ekran kartı bence rezalet ama bu abartılı fps kayıpları virüsten ya da ısıdan olabilir.
lütfen yardımcı olun bi türlü şu sorunu çözemedim bilgisayari format atalı 3 4 ay oldu görev yöneticisinden baktıgımda sıkıntılı bir şey göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…