İ7 5500U'lu sistem kasma sorunu

furkanseziss06

Hectopat
Katılım
1 Temmuz 2015
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba. Bilgisayar hakkında çok bilgi sahibi değilim. Bunu belirtmek isterim. Benim sorunum özelliklerini aşşağıda yazdığım bilgisayarım oyun oynarken çok kasıyor ve takılıyor hatta bazen 1 dk ekran donup kalıyor. Oynadığım oyunun grafiklerini düşürmeme rağmen sistemin çok rahat kaldırması lazım ama yok kasıyor. Kasperskydan tarattığımda ise virüs yok diyor. Ne yapmam lazım? :(
Sistem özellikleri:
ScreenShot_20150701021134.png
ScreenShot_20150701021149.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Harici ekran kartı bulunuyor mu sisteminde, sadece HD Graphics varsa oyunlarda düşük performans alman normal.
 
Bilgisayar Özellikleri > Aygıt yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları burada bilgisayar içinde bulunan ekran kartları bulunuyor.
 
Kardeşim bahsetmemişsin fakat belirtmem lazım oyunlarını her zaman ama her zaman şarjda oynamalısın harici ekran kartını devreye nasıl sokabilirsin sorusuna gelecek olursak oyuna sağ tıklayarak grafik işlemciyle çalıştır bölümünden yüksek performanslı NVİDİA işlemcisi seçmen yeterli olacaktır bunu her zaman yapmamak için nvidia denetim masasından genel ayar olarak değiştirip kaydedebilirsin.
 
dediklerinizi yaptım sorun neredeyse halloldu ama son bi sorum var oyun oynarken aksma kalmadı ama aniden bi donuyor 30 saniye kalıyor sonra normal çalışmaya devam ediyor bu neden oluyor acaba?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı