i7 5820K ve GTX 980 Tabanlı Sistem Toplama

Makaleler
2
Merhabalar;

Ben böyle bir sistem topladım. Bir de size danışayım dedim. Kasayı seçemedim, tam fiyat hesaplasın diye attım o yüzden lütfen kasa da önerin.

sistem.png

Sistem gayet guzel gorunuyor, ama bu kadar butceye sahipseniz bence bir SSD de almalisiniz.

www.vatanbilgisayar.com: SAMSUNG 250GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD - Vatan Bilgisayar

SSD olarak bunu onerebilirim. Ve maalesef kasa konusunda yardimci olamayacagim, kasa secemem pek..

Edit: Yukaridaki listede SSD yokmus, alttakinda gordum, uzgunum.
SSD'yi koymayı unutmuşum.
Cevabınız teşekkür ederim sistemi alıyorum.

Eğer ki bu oyun bilgisayarı ise tamamen israf olur.

5820K ve GTX980 ile oynacağın oyun ile 4790K ve GTX980 arasında en fazla 4-5 FPS fark olur ve İşlemciye fazla para vermiş olursun. Bu işlemciyi almadığın için de ankarta fazla para vermezsin.

Eğer ki bu oyun bilgisayarı ise tamamen israf olur.

5820K ve GTX980 ile oynacağın oyun ile 4790K ve GTX980 arasında en fazla 4-5 FPS fark olur ve İşlemciye fazla para vermiş olursun. Bu işlemciyi almadığın için de ankarta fazla para vermezsin.
Sadece oyun için değil. Video kodlama, video işleme, photoshop, 3d animasyon vb.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı