i7-5820K ve GTX760 düşük FPS problemi

Uzaylı Hüseyin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben artık düşük oyunlarda bile neredeyse az FPS alıyorum, önceden böyle değildi. NVIDIA ayarlarını değiştirirken ya da başka bir şeyden dolayı oldu.
  • Ekran kartı: ASUS ROG Striker GTX760
  • CPU: Intel Core i7-5820K

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela hangi oyunlar? FPS değerleriniz neler? Ayrıca GPU ve CPU kullanımlarına oyun içinde MSI Afterburner programı ile bizlerle paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Merhaba, ben artık düşük oyunlarda bile neredeyse az FPS alıyorum, önceden böyle değildi. NVIDIA ayarlarını değiştirirken ya da başka bir şeyden dolayı oldu.
  • Ekran kartı: ASUS ROG Striker GTX760
  • CPU: Intel Core i7-5820K
Öncelıkle ayarları değiştirdikten sonra olduğunu düşünüyor iseniz sürücüleri tamamen kaldırıp tekrar deneyın derim sonuç alamassanız hangi oyunlar ve kaç fps aldıgınızı göstermeniz gerekecek.

Mesela hangi oyunlar? FPS değerleriniz neler? Ayrıca GPU ve CPU kullanımlarına oyun içinde MSI Afterburner programı ile bizlerle paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Mesela Internet cafe simulator cooking simulator cs go gibi gpu /99 kullanıyor cpu bilmiyorum
Öncelıkle ayarları değiştirdikten sonra olduğunu düşünüyor iseniz sürücüleri tamamen kaldırıp tekrar deneyın derim sonuç alamassanız hangi oyunlar ve kaç fps aldıgınızı göstermeniz gerekecek.

Silip tekrar yükledim ama çok bişey değişmedi ve en fazla 50 alıyorum hadi zorlasa 60 60'ı geçmiyo

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı