i7-5820K ve GTX760 düşük FPS problemi

Uzaylı Hüseyin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben artık düşük oyunlarda bile neredeyse az FPS alıyorum, önceden böyle değildi. NVIDIA ayarlarını değiştirirken ya da başka bir şeyden dolayı oldu.
  • Ekran kartı: ASUS ROG Striker GTX760
  • CPU: Intel Core i7-5820K

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela hangi oyunlar? FPS değerleriniz neler? Ayrıca GPU ve CPU kullanımlarına oyun içinde MSI Afterburner programı ile bizlerle paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Öncelıkle ayarları değiştirdikten sonra olduğunu düşünüyor iseniz sürücüleri tamamen kaldırıp tekrar deneyın derim sonuç alamassanız hangi oyunlar ve kaç fps aldıgınızı göstermeniz gerekecek.

Mesela Internet cafe simulator cooking simulator cs go gibi gpu /99 kullanıyor cpu bilmiyorum

Silip tekrar yükledim ama çok bişey değişmedi ve en fazla 50 alıyorum hadi zorlasa 60 60'ı geçmiyo

Geforce experinceden silip yüklüyorumhep başka nasıl silebilirim ve yeniden kurabilirm anlatırsanız sevinirim
DDU diye bir program var o sizin için ekran kartının driverını bulup siliyor ama driverı bulup kurmak size kalmış. Ben şahsen hiç kullanmadım ama kullananlar memnun.

Tamam ben çözdüm nasıl bilmiyorum ama eskisi gibi oldu şimdiyue kadar konuya katılanlara teşekkürlerrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…