i7 5820K ve X99 GAMING Sisteme GTX 1080 Ti Takma

Tabii ki de 1080 TI'li sistem daha iyi GTX 980'liye gore. RX 480 ve GTX 1060, GTX 980 performansini yakalayan kartlar. GTX 980 hala guclu ama GTX 1080 TI yanina gelirse selam abim der uzaklasir oradan :D. X99 da zaten ekstrem islemciler icin uretilmis platform. O ilk yazdigin sistemi al ve ona GTX 1080 TI ekle. Sonra aya cık :D.

Tabii ki de 1080 TI'li sistem daha iyi GTX 980'liye gore. RX 480 ve GTX 1060, GTX 980 performansini yakalayan kartlar. GTX 980 hala guclu ama GTX 1080 TI yanina gelirse selam abim der uzaklasir oradan :D. X99 da zaten ekstrem islemciler icin uretilmis platform. O ilk yazdigin sistemi al ve ona GTX 1080 TI ekle. Sonra aya cık :D.
Kardeşim ben şöyle düşünüyorum, şimdi ilk sistemi alırsam en az 2-3 ay ekran kartsız kullanacağım. Bu 2-3 ay olmayacağım makina yatacak sadece bu hafta biraz CS:GO oynamam gerek. Ekran kartsız acaba oyunun tadı çıkar mı? Sadece CS oynayıp makinayı kapatacağım yani. Ama diğer yandan 2. makine GTX 980 Ti'li olması beni cezbediyor, eski bir kart değil ama yenileri çıktı şimdi SLI yapsan bile tek 1080'e yetişemiyor 2K çözünürlükte. Napsam bilmiyorum of of...

Aynen o da var. Ben hala 1080 TI'li sistemin yanindayim. 2 ay icin 1080 TI, X99 ve i7 5820K'lik canavardan vazgecmem. Bu bir canavar. Ote yandan 980 TI'li sistem sadece ust seviye oyun bilgisayarina girer.
1080 Ti'yi hemen almayacağım ki. Özel soğutmalı diğer markaların çıkaracağı olanları bekleyeceğim. Çok uzun bir süre bu da. Off... Vallahi çok canımı sıktı bu sistem işi. Ya da direk biriktirsem mi seneye doğru alırım? 980 Ti'li cazip geliyor çünkü bana ama...

Amaçdirek oyunsa İ7 6700K almak gayet makul.
Sadece oyun. Bazı arkadaşlar ilk yazdığım sistemi almamı öneriyor. 2. sistem ise GTX 980 Ti'li ve i7 6700K'lı, kutusu ve faturası da mevcut. Ama bir yandan da o anakartın eksik olduğunu söyleyenler var. Açıkçası kafam bayağı karıştı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı