i7 5930k Hala Alınır mı ?

İkinci el, garantili, uyguna buldum. Almalı mıyım ?
alınır garantisi varsa bir de tadından yenmez. uyumlu anakart var mı elinizde ? ben 2.el Q9300 aldım 5 senedir kullanıyorum üstelik garantisi yoktu ve hala yok :)) Ama merak ettiğim bir şey var neden yeni çıkan işlmeciler değilde bu işlemciyi istiyorsunuz ?

alınır garantisi varsa bir de tadından yenmez. uyumlu anakart var mı elinizde ? ben 2.el Q9300 aldım 5 senedir kullanıyorum üstelik garantisi yoktu ve hala yok :)) Ama merak ettiğim bir şey var neden yeni çıkan işlmeciler değilde bu işlemciyi istiyorsunuz ?

Çünkü 1000 TL pazarlıkla 900 TL yapabilirim. Fiyatı cazip geldi. Bu arada işlemci 8 aylıkmış.

Tek çekirdek performansında 8600K yaklaşık % 20-23 daha iyi, 4 çekirdek performansında İ5 8600K % 23 daha iyi, çok çekirdek performanısında 5930K % 12 daha iyi. Genel ortalamai5 8600K yaklaşık olarak % 11 ile % 18 arası daha iyi görünüyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı