Satılık İ7 5930K MSİ X99A SLI Krait GTX 980 Sistem

sceyhan

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleme:
@upgrader36

İşlemcinin sıfır 2400TL Anakart 1400TL Soğutucu 450TL Bence normal fiyat. Ciddi alıcı olursa 2750 e kadar inebilirim ama.
Hocam o parayla bir 6700k bir de 6500 falan alınır bu bir. Diyelim 6700k yı geçti yine de güncel olmayan sisteme bu kadar para dökmek akıl kârı değil. Kanımca bu forumda bu sistemi bu paraya alacak kimse bulamazsınız.
Özür dilerim ağır olmuş olabilir. Fakat durum bu.

Diyelim 6700k yı geçti yine de güncel olmayan sisteme bu kadar para dökmek akıl kârı değil.
"Diyelim ki" değil zaten 5930K 6700K'yı geçer. Güncel dediğiniz bir tek şey var o da 22 nm 14 nm. Ana kartta bile zerre değişim yok. Bahsi geçilen güncel olmayan ana kart BIOS ile 14 nm Broadwell-E işlemcileri takılabiliyor. Yine DDR4 yine Quad channel ve yine 40 hat. Güncellik denince en önemlisi ekran kartı. Burada 1000 serisi ekran kartları Türkiye piyasasına tam oturmuş olmasına rağmen GTX 690 1500 liraya satıldı. Bir de absürt bir şey olmadığı sürece satılık ürünleri karalamayın lütfen. Kural değildir belki ama ben yanlış buluyorum.

"Diyelim ki" değil zaten 5930K 6700K'yı geçer. Güncel dediğiniz bir tek şey var o da 22 nm 14 nm. Ana kartta bile zerre değişim yok. Bahsi geçilen güncel olmayan ana kart BIOS ile 14 nm Broadwell-E işlemcileri takılabiliyor. Yine DDR4 yine Quad channel ve yine 40 hat. Güncellik denince en önemlisi ekran kartı. Burada 1000 serisi ekran kartları Türkiye piyasasına tam oturmuş olmasına rağmen GTX 690 1500 liraya satıldı. Bir de absürt bir şey olmadığı sürece satılık ürünleri karalamayın lütfen. Kural değildir belki ama ben yanlış buluyorum.
Peki tamam. ;)

Çok geldi bana. Bu parayla güncel sistem kurulur.
Hocam o parayla bir 6700k bir de 6500 falan alınır bu bir. Diyelim 6700k yı geçti yine de güncel olmayan sisteme bu kadar para dökmek akıl kârı değil. Kanımca bu forumda bu sistemi bu paraya alacak kimse bulamazsınız.
Özür dilerim ağır olmuş olabilir. Fakat durum bu.
Bilmeyebilirsiniz eyvallah bunu anlarım ama azıcık araştırmadan yorum yapıp ilanı karalayamazsınız!
Hali hazırda kullandığım İ7 5820K yani 2011 V3 soket yapısına sahip ( yani sizin küçümseyip 6700K ile kıyasladığınız seri ) en düşük işlemciyi kullanan birisi olarak bir daha bakın derim yorum yapmadan önce.

Konuya gelecek olursam SLI / CF gibi bir düşüncem olsa konu sahibi arkadaşın işlemcisini alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı