i7 5930K Sistem

eGox

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar , işim gereğince render yapmam gerekecek ayriyeten oyuna çok düşkün bir insanım madem harcama yapacağız ikisini birden arada çıkaralım istedim.Bilgisayar günde yaklaşık 14 saat açık kalmak zorunda kalacak (5-6 saat oyun oynarım yaklaşık 6-7 saat de iş dolayısı ile).Bu sistem bu kasaya sığarmı ? Soğutucu işlemciye yeterli midir (O.C ile ilgi ve alakam yok) ? Sistemde herhangi bir bottleneck durumu olur mu (Kontrollerim doğrultusun da bir sorun yok gibi ama sormaktan zarar gelmez) ? Sorularım bunlardır , teşekkürler.

Kasa= XIGMATEG Talon Vector 80 + 750W
İşlemci= I7 5930K 3.50 GHz 15 mb 6 çekirdek
Anakart= MSI X99A SLI Krait Edition
Ram= Kingston 4x4 GB DDR4 HyperX
HDD= Seagate 2TB
SSD= Samsung EVO 250 GB
Ekran Kartı= 2x Galax gtx980 HOF
Sıvı Soğutma= Corsair H110 Hydro Series Extreme

Xigmatek talon gayet kaliteli ve geniş bir kasadır. Güç kaynağıda silver olup gayet verimli. Ekran kartı olarak 31 cm'lik gigabyte g1 gtx 970 kullanıyorum hof'ta neredeyse aynı boyutlarda rahat rahat sığacaktır. Çıplak gözle gördüğünüzde mat kaplaması insanı tavlamaya yeter zaten.

Haf 912 yi bir arkadaşım kullanıyordu hiç memnum değildi.Hava sirkülasyönü kötüymüş bu yüzden serin ve ferah olmuyormuş kasa.

Xigmatek talon gayet kaliteli ve geniş bir kasadır. Güç kaynağıda silver olup gayet verimli. Ekran kartı olarak 31 cm'lik gigabyte g1 gtx 970 kullanıyorum hof'ta neredeyse aynı boyutlarda rahat rahat sığacaktır. Çıplak gözle gördüğünüzde mat kaplaması insanı tavlamaya yeter zaten.

Kesinlikle çok yakışıklı onu almak isteme nedenim sırf buydu ama sığmaz diye endişelerim var olmadı full tower alıp güç kaynağını ayrı alacağım ama bu sefer de fiyat uçacak ne yapacağımı bilmiyorum.

XIGMATEG Talon da yeteri kadar yer var mıdır içeride hava sirkülasyonu olur mu ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı