i7 5930K, SLI GTX980 Ti, DDR4 32 GB 2800 MHz Sistem İncelemesi

Ultra ayarlar. 20 FPS'ye kadar düştüğü yer ise Paleto Bay'in oradaki ormanlık alan. Bitki, partikül, gölge ve kaplama özelliklerini en yükseğe getirince orada kasma yapıyor. Şehir içi, çöl ve su gibi yerlerde sorun yok. SLI ile otomatik ultra ayarlarda ise yerine göre 40-60 FPS arası alabiliyorum ki şehir içinde bazen 65 FPS'ye kadar çıkabiliyor. Yani video'daki kart SLI olsa durum farklı olmayacak.

BU videoda ise gene tek bir GTX 980Ti ile Advantage Graphics ayarları kapatılmış yerine FXAA açılmış 38-41 FPS arasında. FXAA seçeneğide kapatılırsa 60 FPS değerine biraz daha yaklaşılacağını düşünüyorum.

Monitör gerçekten çok mu kötü? Technopat incelemesini yapmıştı. Kötü yorum yapmamışlardı. Monitörün input lag değeri biraz yüksek denmişti sadece.

Ultra demek ayar kısmamak demek.
Gta V isimli oyunda 4k çözünürlükte hiç bir ayarı kısmadan oynamak istersek 4 tane falan GTX980Ti lazım. Advantage Grapics i zaten saymayalım. Tek kart ile sadece 2 ayar kısılarak geri kalan hepsi alınabilecek en yüksek ayarlarda iken akıcı bir şekilde oynatabilir galiba.

Monitör gerçekten çok mu kötü? Technopat incelemesini yapmıştı. Kötü yorum yapmamışlardı. Monitörün input lag değeri biraz yüksek denmişti sadece.
Benim bir markanın tanıtımını yaparken tepki görmememi gerektirecek bir durum yok ortada. Ne olursa olsun son kullanıcı olarak benim objektifliğim ile bir inceleme kanalının objektifliği benzer olmaz. Bu monitöre 1600 TL vermiş biri olarak diyorum ki sen alma. Gerçekten çok kötü bir monitör. 3Ds Max - AutoCAD için kullanılırken bu dediğim sorunlar çok önemli değil ama oyun oynarken pek çok şeyi baltalıyor.

2-SLI ile her şey ultradayken GTA 5 oynanıyor ama o dediğim ormanlık bölgeden uzak durmak şartıyla. Bir görevde Franklin'in arkadaşını kurtarıyorduk bir kereste fabrikasından, belki hatırlarsın. İşte o görevi 2-SLI ile tüm detaylar en küçük ayrıntısına kadar en yükseğe alınırsa insanın tadını kaçırır.

Ekran kartı konusunda bir problem yaşayacağımı sanmıyorum. Monitör konusunda beni ikinci kere düşünmeye ittiniz. Bulundum şehirde gidip canlı bir şekilde görmem mümkün değil. İnternetten alacaktım. Oyun haricinde günlük kullanımda nasıl?

Fare imleci hareket ederken arkasından gölgesi takip ediyor. Pencereleri oynatırken oluşan durumdan bahsetmek bile istemiyorum. Özellikle açık renkli arka plan üzerindeyken aşırı belli oluyor bunlar. Modelleme programı falan kullanmıyorsan ve 4K çözünürlüğe ihtiyacın yoksa hiç düşünmeden vazgeç bu monitörden.

Kardeş sistemin şahane. Yalnız bu sistemi toplaman için herhalde doktor ya da iyi kazanan bir mühendis olman gerekiyor. Bizim gibi öğretmenler için bu sistem güzel bir hayal.

Çok güzel inceleme olmuş. Anladığım kadarıyla performans kadar görselliğede önem veriyorsun. Anakarttan ötürü siyah kırmızı kombinasyon yapamıyorsan beyaz sleeve kablo beyaz led fanlarla birlite siyah kırmızı yerine siyah beyaz uyumu sağlayabilirsin. Hem daha az külfetli olacaktır.

En başta ben de öyle düşündüm ama çalışma odamın renk durumuna uyması açısından böyle daha iyi olduğuna karar verdim sonradan. Yakın zamanda stoklara tekrar girdiğinde 32 GB RAM daha ekleyeceğim, renderda tam olarak 40-42 GB civarında RAM ihtiyacım olduğu için yetmiyor, ben de yeni RAM'leri kırmızı renkli Ripjaws 4 alıp anakart üzerinde kırmızı rengi biraz daha baskın hale getirmeyi planlıyorum. 6950X alırken belki soğutucuyu da değiştirip H115i ve kırmızı renk kiti alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…