i7 5930K, SLI GTX980 Ti, DDR4 32 GB 2800 MHz Sistem İncelemesi

Sen kralsın, yardımın için çok sağ ol..
Siparişimi vereceğim biraz sonra sepetimde şuan fan olarak 4 adet AF120 Quiet Edition 1 adet AF140 Quiet Edition ve 4 adet SP140 var Quiet değil normal hepsi 3pinli doğru yapmışım dimi?

3 tane AF120, 1 tane AF140 ve 4 tane SP140 fan siparişi vermen lazım. Sistemi toplarken kasanın içinde bulunan 3.5" yuvalarından üstte olanı sökmeni tavsiye ederim, hem kasa içinde daha rahat çalışmanı sağlayacak yer açılır hem de AF fanların basınç değerleri düşük olduğu için içeri üflenen havanın bir yapıya çarpıp etkinliğini kaybetmesine engel olur.

Tamamdır hocam hepsi doğru AF120 den bilerek 4 adet sipariş veriyorum teknik problemler olursa yedek olsun diye, ayriyetten hocam son kez sorayım 4 tane SP140 fanı Quiet mi seceyim normal mi bu aldiklarim normal ledli rpm hizi ve db si yuksek quiet olanlar db ve rpm olarak düşük.

Ayriyetten @Yararsız Üye
Kasa içerisini şimdiden kendime göre ayarladım harddisk kutusunu en tepedekini gereksiz olduğuna kendi kanımca karar verdim çıkardım ayriyetten kabloları şimdiden ayirdim tel tel.

Merhaba dostum kabloda satın aldım psuda geldi tek fanları bekliyorum ancak 24pin power kablosunu psuma deneyeyim dedim uymuyor ne olucak şimdi?

Aldığım PSU ;
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00Y...Mwebp_QL65&keywords=corsair+rmi+series+rm750i

Aldığım 24pin power kablosu ;
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00B...7_1?ie=UTF8&psc=1&refRID=STT03ZCDAZ2XZ51Q1CC0

Aldığım diğer power kablo seti ;
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00B...g_2?ie=UTF8&psc=1&refRID=620V8NK4SQ1SJ4FSCT5K

Ve kendi psumdan çıkan kablolarda type4 yazıyor bu aldığım power kablo setinde ise type3 sorun olurmu? Biraz karışık bir durum var yardımcı olursan sevinirin sen al demiştin aldık uymuyor.

@Raxzor Bildiğim kadarıyla Type 3 ve Type 4 kablolar benzer pinlere sahipler yani takarken sorun çıkmaması lazım, 24 pin kablosunu da ters takmaya çalışmış olabilirsin.

24 pin tarafı yani en uzun anakarta sanirim ama psuya takılacak taraf uymuyor.
Bilgisayardan detayli fotograf atarim.

@Yararsız Üye Vida sorunu yaşıyorum dostum bende fanlar fazla olduğu için bu uzun siyah vidalardan nerde bulabilirim.

Neden.... ?

"Samsung LU28D590DS /UF 28" 1ms UHD monitör. (Tek kelimeyle rezalet, sakın ucuz olduğuna kanıp almayın.)"

Neden.... ?

"Samsung LU28D590DS /UF 28" 1ms UHD monitör. (Tek kelimeyle rezalet, sakın ucuz olduğuna kanıp almayın.)"
Mesajları okursanız orada nedenlerini yazmıştım.

1) 4K çözünürlükte ghosting sorunu var.

2) Input lag yüksek, monitörün 1 ms olması çok fazla anlam ifade etmiyor bu yüzden.

3) Ayağa kütük gibi oturuyor, ne yükseklik ayarı yapılabiliyor ne de sağa sola çevrilebiliyor.

Şimdi Asus PG278Q kullanıyorum, 2K çözünürlük oyun için gayet yeterli, fotoğraf düzenleme gibi işler yapmıyorsanız 1 milyar renk bir şey ifade etmiyor, 144 Hz çözünürlük var ve bir şekilde farkını belli ediyor, istediğim gibi yükseklik ayarı yapıp sağa sola çevirebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…