i7 5930K Tabanlı Sistem Tavsiyesi

OuzK.

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önce farklı bir sistem toplamayı düşünmüştüm ama arada 2-3 bin TL'lik bir farkla x99 sistem toplayabileceğimi fark ettim. Şimdi ise kafamı x99 karıştırmaya başladı :) Daha önceki konum bu linkte : GeForce GTX980 sistem

Merak edersiniz diye önceki sistemimi. Direk dalıyorum konuya bu sefer müsadenizle :)

• Anakart : MSI X99A GODLIKE GAMING Intel X99 Express 3400MHz(OC) DDR4 Soket 2011-V3 ATX
  • İşlemci : İntel Core i7 5930K 3.5 GHz 15Mb Cache LGA 2011 v3
  • Ekran kartı : Asus Nvidia GeForce GTX980 Ti 384Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0
  • Bellekler : Kingston HyperX Predator 16GB(4x4GB)2800MHz DDR4 ( 2 set olarak toplamda 32 GB )
  • HDD : Seagate Barracuda 3TB 3.5" 7200RPM Sata 3.0 64Mb ( Bundan da 2 adet olarak 6TB depolama düşünüyorum)
  • SSD : Kingston HyperX Predator 240GB 1400MB-600MB/s (M.2) Gen2 X4 PCIe
  • DVD-RW : Asus 24X DRW-24F1ST/BLK/G/A SATA
  • PSU : High Power ASTRO GD 850W 80+ Gold Tam Modüler
  • Kasa : Thermaltake Core V71 Pencereli Siyah ATX Kasa
  • Su soğutma : Deep Cool Maelstrom 240 Soket Intel ve Amd Su Bazlı İşlemci Soğutucusu
  • Monitör : Asus VG248QE 24" 1ms (DVI+HDMI+Display) Full HD LED

Genel olarak böyle birşey olacak almayı düşündüğüm extralarsa şöyle;
  • - Zalman ZM-STG2 Yüksek Performanslı Termal Macun
  • -Deep Cool Rock Master v3.0 Ön Panel 5.25" Yuva 2xUSB, CF/SD/Micro SD Kart Okuyucu Analog Fan Kontrol

Ve merak ettiğim bir ürünle karşılaştım. " Deep Cool IceDisk 2 HDD 60x60x12mm(2 adet fanlı ) Hard Disk Drive Soğutucusu " şimdi ben istiyorum ki herşey serin olsun. Bunu almamın bir mantığı var mı 22 lira gibi cüzzi bir miktara sahip. Almayı düşünüyorum. Ve çok merak ettiğim bir konu. Ekran kartının üzerindeki termal macunu da değiştirmeli miyim? Artıları eksileri ne olur?

Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. Fiyatlar sadece hepsiburada üzerinden alınmıştır. Fiyatlar bazı parçalar indirimde iken şu anlık 14.183.31 TL, önceki sistem 12.000Tl'nin biraz üzerindeydi. Bu çok daha mantıklı geldi bana nedense. Gerçi onun içinde ıvırından zıvırına her şey vardı :) İyi kötü her türlü yorumlarınızı bekliyorum çünkü bir kasaya bir araba parası vermek için iyice kafama yatması gerekiyor. Tahmin edebiliyorsunuzdur az çok. İyi ve kötü fikirlerinizi, olur olmazlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayali sistem gibi geldi. Bir bilgisayar 15.000TL verebilecek birisi varsa kodaman bir aileden geliyordur. Kendisi toplamakla uğraşmaz, toplatır veya yurt dışından sipariş eder.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı