Merhaba arkadaşlar. Öncelikle vakit ayırıp açmış olduğum konuyu incelediğiniz için teşekkür ediyorum.
Yaklaşık bir hafta önce bilgisayar topladım ve özellikleri ise şöyle:
Yalnız bu sistemde ben eski 60 Hz 1080p'lik bir monitör kullanıyorum.
Sorularım şunlar olacak.
1. Bu sistemde ve monitörde Witcher 3, Hairwork on ultrada 80-90 civarı FPS geliyor normal midir? (Hairwork off ultra 120-130FPS)
2. Güçlü bir monitör alırsam FPS oranım artar mı? Önerileriniz nelerdir?
Birde ayrıca bu özelliklerde Arma3 oynayayım diyorum 60-70 FPS arası oynuyor ultra da anlayamıyorum hele çatışma falan olduğunda 40-50 FPS'e kadar düşüyor. Bir problem mi var anlayamadım.
Yardımcı olursanız çok sevinirim yani ben monitördür belki diyorum. Witcher 3'te 80-90 FPS aldığımdan bahsettim şimdi 2K 144Hz monitor alsam çözünürlük artacağı için FPS daha da mı düşer nasıl olur bilemedim. Bu konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Yaklaşık bir hafta önce bilgisayar topladım ve özellikleri ise şöyle:
- Intel Core i7 5960x
- Msi Godlike Gaming X99A
- Msi GTX 1080 Gaming X
- Corsair Vengeance 32 GB 3200MHz DDR4
- Samsung Evo 960 m2 1TB
Yalnız bu sistemde ben eski 60 Hz 1080p'lik bir monitör kullanıyorum.
Sorularım şunlar olacak.
1. Bu sistemde ve monitörde Witcher 3, Hairwork on ultrada 80-90 civarı FPS geliyor normal midir? (Hairwork off ultra 120-130FPS)
2. Güçlü bir monitör alırsam FPS oranım artar mı? Önerileriniz nelerdir?
Birde ayrıca bu özelliklerde Arma3 oynayayım diyorum 60-70 FPS arası oynuyor ultra da anlayamıyorum hele çatışma falan olduğunda 40-50 FPS'e kadar düşüyor. Bir problem mi var anlayamadım.
Yardımcı olursanız çok sevinirim yani ben monitördür belki diyorum. Witcher 3'te 80-90 FPS aldığımdan bahsettim şimdi 2K 144Hz monitor alsam çözünürlük artacağı için FPS daha da mı düşer nasıl olur bilemedim. Bu konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: