İ7 5960X Tabanlı Sistem Toplama

Daha fazla  
Merhaba çok değerli Technopat okurları. Ben bir sistem alıcam sistemde şu:
  • Core i7 5960X
  • ASUS X99
  • AMD R9 295X2
  • Kingston HyperX Predator 16 GB
  • Kingston KC300 240 GB SSD
  • Western Digital 2TB Black
  • CoolerMaster Hyper 212 EVO
  • CoolerMaster Scout 2
  • Be Quiet Powerzone 1000W
  • ASUS ROG Swift PG278Q

Sizce iyi midir? Sizden bir ricam var. Lütfen alta bir sistem atın ama işlemci 5960X olacak. Sağ olun tekrardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için toplayacaksınız sistemi ? Eğer render video işleme gibi işlerle uğraşmayacaksanız ve sırf oyun amaçlı ise o işlemciye o kadar para vermeye gerek yok.

Adsız.png

Bütçenizi belirtmediğiniz için kendimce bir sistem konfigüre ettim. Bu sistemi satın alabilirsiniz. Fakat sitede H110i GTX yoktu bu yüzden kullanamadım. Fakat H110i GTX kullanabilirsiniz. Zira 280mm radyatöre sahip bir nebze olsun daha iyi bir soğutma sağlayacaktır.

Kardeş bende de aynı sistem mevcut. Soğutmayı artırabilirsin ve kendine ikinci el bir tane daha r9 295x2 bulabilirsin ve samsung un 512gb 3000 mb sn yazma ve okuma hızı olan m2 ssd si var ondan alırsan üstüne tanımam bende de var üstüne birşey tanımam

Eki Görüntüle 140966
Bütçenizi belirtmediğiniz için kendimce bir sistem konfigüre ettim. Bu sistemi satın alabilirsiniz. Fakat sitede H110i GTX yoktu bu yüzden kullanamadım. Fakat H110i GTX kullanabilirsiniz. Zira 280mm radyatöre sahip bir nebze olsun daha iyi bir soğutma sağlayacaktır.

Unutmuşum. 950 Pro V-NAND M2 SSD kullanabilirsiniz. Birincil olarak.

R9 295x2 yerine gigabyte titan x xtreme gaming öneririm overclocklu olarak geliyor bu sayede titan x'e oranla %5-10 daha performanslı, 3 fanlı oluşuda cabası.

RENDER amaçlı ise uygun donanımları seçmişsin. Arkadaşın sisteminde bir düzeltme yapmalısın RAM' leri Quad channel çalışması için 4*4 şeklinde alırsan daha iyi performans alırsın RENDER için.

Birde sistem RENDER amaçlı olduğundan NVIDIA kart öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı