i7 620LM sistem Fortnite kaldırır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Turbox nedir bilmem ama oyuncu bilgisayarımın her oyunu oynatacağı kesin i7 der geçerim ben konuyu kapatabilirsiniz.

Turbox nedir bilmem ama oyuncu bilgisayarımın her oyunu oynatacağı kesin i7 der geçerim ben konuyu kapatabilirsiniz.
Troll veya değil. Ben burada cidden bir mağduriyet olduğunu düşünerek yardımcı olmaya çalışıyorum. Zaten gereksiz ve saçma bir durum olsa mod'lar müdahale ederdi. Ama bu mesajınız ile sizin de önemsemediğinizi gördüm. İ7 bir işlemci kesinlikle iyi diye kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz.

1596481474893.png

1596481259029.png

Hayda arkadaşlar benim işlemcim i5 ama neden i7 daha kötü? Ama kesin i7 daha iyidir i7 der geçerim ben.

Dosya Ekleri

• 1596481224124.png
    1596481224124.png
    36,8 KB · Görüntüleme: 38
Adının altına IObit forumda yasaklansın yazmışsın sen dostum IObit kadar iyi bir temizlik programı hayatımda görmedim ben.

Adının altına IObit forumda yasaklansın yazmışsın sen dostum IObit kadar iyi bir temizlik programı hayatımda görmedim ben.
Başta ciddi sanıyordum, fakat trollmüş. Sevindim.

Edit: Profilinde 22 yaşında yazıyor ve konuşmalarından çocuk olduğu anlaşılıyor. Troll olmama imkanı yok.

Başta ciddi sanıyordum, fakat trollmüş. Sevindim.

Edit: Profilinde 22 yaşında yazıyor ve konuşmalarından çocuk olduğu anlaşılıyor. Troll olmama imkanı yok.

Hah. Bir de... Ahmet Abi'me söyleyeceğim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı