maniac27 Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 710 Çözümler 1 3 Ağustos 2020 #51 dammy7582 dedi: Hocam yani siz sonuç olarak sisteminizden memnun musunuz değil misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam adam troll hiç uğraşmayın cevap vermekle.
dammy7582 dedi: Hocam yani siz sonuç olarak sisteminizden memnun musunuz değil misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam adam troll hiç uğraşmayın cevap vermekle.
2 244765 Hectopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.342 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Ağustos 2020 #52 dammy7582 dedi: Hocam yani siz sonuç olarak sisteminizden memnun musunuz değil misiniz? Genişletmek için tıkla... Memnun olsaydı buraya "Fortnite kaldırır mı? Ahmet abim kaldırır dedi" diye konu açmazdı. Konu troll zaten de gerçek olsaydı gülmekten yarılırdım.
dammy7582 dedi: Hocam yani siz sonuç olarak sisteminizden memnun musunuz değil misiniz? Genişletmek için tıkla... Memnun olsaydı buraya "Fortnite kaldırır mı? Ahmet abim kaldırır dedi" diye konu açmazdı. Konu troll zaten de gerçek olsaydı gülmekten yarılırdım.
IlIlIlIlIlIlIlI Picopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 89 3 Ağustos 2020 #53 Ben sistemden gayet memnunum arkadaşım Minecraft 60 FPS sabit oynuyorum keyifli keyifli bilgisiyardan anlamıyorsunuz.
Ben sistemden gayet memnunum arkadaşım Minecraft 60 FPS sabit oynuyorum keyifli keyifli bilgisiyardan anlamıyorsunuz.