i7 620M sistemde UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP mavi ekran hatası

Semih.Reaxy

Femtopat
Daha fazla  
Sistem:
  • Intel i7 620M
  • 8 GB RAM
  • AMD HD 6850 2 GB 256bit
  • Intel H55+i7 anakart
  • Windows 10 Pro 64 Bit

BlueScreenView'dan baktım:
"Bug check code 0x1000007f, parameter 1 00000000'00000008, caused by driver ntoskrnl.exe, caused by address ntoskrnl.exe+261b00
Crash address ntoskrnl.exe+261B00"

Ne yapmam lazım, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem:
  • Intel i7 620M
  • 8 GB RAM
  • AMD HD 6850 2 GB 256bit
  • Intel H55+i7 anakart
  • Windows 10 Pro 64 Bit

BlueScreenView'dan baktım:
"Bug check code 0x1000007f, parameter 1 00000000'00000008, caused by driver ntoskrnl.exe, caused by address ntoskrnl.exe+261b00
Crash address ntoskrnl.exe+261B00"

Ne yapmam lazım, yardım eder misiniz?
Hocam hatanın açılımı: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP_M hata denetimi 0x1000007F değerine sahiptir. Bu, Intel CPU tarafından bir tuzak oluşturulduğunu ve çekirdeğin bu tuzağı yakalayamadığını gösterir.
Mavi ekran hatasının çözümü ise mavi ekran hatası %100 olurken "shift" tuşuna basılı tutuyorsunuz. Karşınıza çıkan ekrandan "Sorun gider>Gelişmiş seçenekler>Son güncelleştirmeleri kaldır." diyorsunuz. Ve bilgisayarınızı yeniden başlatıyorsunuz. Sorunun çözülmüş olması lazım. (Sorun çözülmezse aynı işlemleri takip edin)

Artı -3 Eksi
Hocam hatanın açılımı: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP_M hata denetimi 0x1000007F değerine sahiptir. Bu, Intel CPU tarafından bir tuzak oluşturulduğunu ve çekirdeğin bu tuzağı yakalayamadığını gösterir.
Mavi ekran hatasının çözümü ise mavi ekran hatası %100 olurken "shift" tuşuna basılı tutuyorsunuz. Karşınıza çıkan ekrandan "Sorun gider>Gelişmiş seçenekler>Son güncelleştirmeleri kaldır." diyorsunuz. Ve bilgisayarınızı yeniden başlatıyorsunuz. Sorunun çözülmüş olması lazım. (Sorun çözülmezse aynı işlemleri takip edin)
Aga düzelmiyor

Bu rehberdekileri uygulayın.

Allah'ım aklıma mukayet ol.

Lütfen bir rehber atıldığında rehberi eksiksizce okuyunuz.

Bunu dememizin sebebi bilginizin eksik olabileceği bir konuda size yönlendirme yapıp bize yardımcı olmanızı sağlamaktır.
Yapılan yanlış yönlendirmelerin sorunu çözmekten uzaklaştırabileceğini anlatmışsınız.
Sizin de konuya sağladığınız fayda bu yönde diyelim.

Lütfen klasik yönlendirmelere kullanıcıları yönlendirmeyin.
Çok daha değişik şeyler çıkabilir.
@Semih.Reaxy siz de artık konunuza lütfen.

Son düzenleme:
Dosyalarda ben daha gözle görülür bir şey beklemiştim ama pek bir şey çıkmadı.

AMD ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp en güncelini yükleyin.

Sistem kısmını paylaşın. Rehberi okumadan iş yapmayın lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı