Ancak bunlara rağmen, GTA V en düşük ayarlarda. Far Cry 4'ü en düşük ayarlarda oynamaya çalıştığımda oldukça düşük bir FPS ile karşılaşıyorum. Nvidia'nın denetim masasını ayarlardım yapılması gereken ancak bilmediğim sanırsam bir çok özellik daha var. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
940MX ile oynadığınız oyunlarda;
Far Cry 4 1366x768 çözünürlükte ortalama 30 FPS alırsınız.
GTA 5 1366x768 çözünürlükte ortalama 65-70 FPS alırsınız.
Daha düşük FPS alıyorsanız yük altındaki sıcaklık değerlerinizi paylaşın.
Temizlik derken içindeki tozların temizliğini kast ettim. Ayrıca çeşitli programlarla donanım parçalarında herhangi bir sıkıntı var mı yok mu öğrenebilirsiniz. Benim bilgisayarım da eskiye nazaran çok yavaşladı sebebi HDD'de çok bad sector varmış o yüzden. Ömrünü tamamlamış yani. Bilgisayarınız 2-3 yıllıksa ve eskiden olmayan sorunlar şimdi oluyorsa sebebi bu tarz şeyler olabilir. Donanım sağlamsa ve yavaşsa yazılımsal bir şey olabilir o konuda pek bir bilgim yok burdaki arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Bende 2gb 940 mx ekran kartı var AsusX555UQ laptop battle royale oyunlarda çok performans eksikliği var ekran kartımı devre dışı bırakıp fortnite a girdim aynı fps birazcık daha fazla drop giriyordu 940m olan arkadaşım sıkıntısız bir şekilde fortnite oynuyor pc sinin geri kalan özellikleri çok daha kötü ve ben yeni temizledim
Bende 2gb 940 mx ekran kartı var AsusX555UQ laptop battle royale oyunlarda çok performans eksikliği var ekran kartımı devre dışı bırakıp fortnite a girdim aynı fps birazcık daha fazla drop giriyordu 940m olan arkadaşım sıkıntısız bir şekilde fortnite oynuyor pc sinin geri kalan özellikleri çok daha kötü ve ben yeni temizledim