i7 6700 GTX 1660 Ti FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
•ASUS ROG STRIX 1660 Ti 6 GB Gaming Edition ekran kartım.
•i7-6700 3,4 GHz Turbo ile 4.0GHz işlemcim var.

SSD etkiler mi bilmiyorum ama SSD yok sistemimde.

GTA'da Ultra ayarda çimlerde FPS düşüyor 25 30 civarı oluyor 3,7GB kullanıyor VRAM'de. İleri ayarları açtığımda.
Frame scaling mode kısmını açtığımda VRAM'i bayağı kullanıyor. 6 GB civarında kullandığı ayara getirdiğimde ise 15 FPS alıyor.
İşlemci beslemiyor desem Rainbow Six Siege oyununda Ultra ayarda 5.7 GB kullanırken 90-135 FPS arası alıyorum. Beni aydınlatabilirseniz sevinirim.
Hava akışı iyi kasamda 3 tane 12 CM ve 2 tane 20CM fan var. Ekran kartı da 3 fanlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle ssd oyun performansını etkilemez,sadece oyun açılışını etkiler.Fps düşüşü sadece gta'da mı oluyor yoksa diğer oyunlarda da oluyor mu ?Gta 5 ayarlarında MSAA açıksa kapatın bir de öyle deneyin.
Çimlerde benim de fps düşüyor.

Öncelikle ssd oyun performansını etkilemez,sadece oyun açılışını etkiler.Fps düşüşü sadece gta'da mı oluyor yoksa diğer oyunlarda da oluyor mu ?Gta 5 ayarlarında MSAA açıksa kapatın bir de öyle deneyin.
Çimlerde benim de fps düşüyor.

aynı sorun arma 3 dede var ama belki daha yüksek vram gerekiyordur ona ölçümümü yapmadım. Benim asıl sorum yüksek bir ekran kartı neden büyük kısmı boştayken kasma yapıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı