Sistem toplama konusunda yeniyim diyebiliriz. Genel olarak MSI laptop tercihi yapıyordum fakat MSI da her ne kadar ek soğutucular olsa da laptop olduğu için bir süre sonra ısınma konusunda sorunlar mevcut oluyor. O yüzden artık bir masaüstü toplamayı istiyorum. Soğutucu konusundaki tavsiyenize göre sıvı soğutma da ekledim. Kullandığım dizüstü bilgisayar da gaming üzerine yapılan sürümlerden olduğu için yine kullanacağım masaüstünü de bu şekilde düşünüyorum. Performans, hız bakımından oldukça iyi oluyorlar. M7 anakart ile m5 arasında çok çok büyük özellik farkı göstermiyor MSI sitesinde compare ettiğim zaman fakat soğutma konusunda anladığım kadarıyla kullanılan malzemelere göre m7 daha üstün durumda. Uzun süreli bir kullanım ve gelecekte çıkan bir çok şeyi de mükemmel derecede olmasa da iyi bir şekilde çalıştırmasını istiyorum. Bu yüzden m7 tercihi daha çok öne çıkıyordu. MSI Z170A gaming pro anakartı da incelemiştim ama araştırırken anakart hattında iyi yorumlar olsa da kötü yorumlar da oldukça fazla. O yüzden pro gaming yerine M serisinden m5 ve m7 e bakıyorum.