i7-6700 - Nvidia GTX970 CS:GO FPS Sorunu

dom1nator

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar bilgisayarımın özelliklerini resimler ile sizle paylaştım CS:GO'da acayip bir şekilde fps düşüklüğü yaşıyorum. Paylaştığım ekran görüntülerinde göreceğiniz üzere 110'a bile düşüyor. oynanmaz dereceye geldi. Ki bu pc özellikleriyle en azından 220-230'un altına inmemesi gerek. Sıkıntı nerede bilmiyorum. Bilgisayar kasasının içini daha dün temizledim. Ekran kartının içinden ve güç kaynağının fanından baya toz ve topak topak kir çıkardım fakat sorunum yine düzelmedi.

CS:GO'yu 1024x768 çözünürlük ve düşük ayarlarda oynuyorum.

dxdiag1.jpg
dxdiag2.jpg
dxdiag3.jpg
dxdiag4.jpg

Cevap gelmeyecek sanırım.

Oyunun çözünürlülüğünü arttırın o şekilde deneyin. PSU güç kablolarını kontrol edin tam takılmayan yerinden gevşemiş varmı bakın. O da olmaz ise MSİ Afterburner ile değerlerin resmimi çekip atın bir çaresine bakarız o zaman.

CS:GO'daki fps_max konsol kodu 300'de olduğu için FPS artışını engelliyor. Konsola fps_max 0 yaparsan limiti kalkar. Ayrıca ayarlardan Çoklu CPU Kullanımı devre dışı ise aç derim. Bi de Dikey Eştilemeye de tekrar bak derim. Belki açık kalmış olabilir. Belki sorun oyun içinden olabilir.

Dikey eşitleme kapalı. Ayrıca yeni fark ettim bu FPS düşüşüm CS:GO'ya özel değil. PUBG oyununda 39 fps'ye kadar düşüyor. Ayrıca League of Legends'te bile dün akşam 80 fpsye kadar düşme oldu. Son 1 ay içerisinde bu gittikçe çoğaldı ve son yaşadığım ani elektrik kesilmelerinden pc parçaları veya işlemcim etkilenmiş olabilir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı