RX 590, CS:GO FPS sorunu

kemal68

Kilopat
Daha fazla  
AMD RX 590 kullanıyorum. CS:GO'da bazı sıkıntılarım var. MSI Afterburner'daki bilgi ekranı çalışmıyor, Bandicam'de görünmüyor ve düşük ayarlarda bile FPS düşmesi sorunu var bu sorun sadece CS:GO'da var diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı yok. (Windows 10 64 Bit 20H2) Windows'u yeni yükledim. AMD yazılımındaki performans bölümü oyunun içerisinde çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinde RX kartınız aktif gözüküyor mu? Afterburner’ın bilgi vermemesi ya kartın birincil gözükmemesi ya da kartın aktif olmadığını gösterir. Aygıtı kaldırıp amd sitesinden tekrar yükleyin. Adrenaline yazılımı üzerinden oyun için performanslı ekran kartını kullanmak üzere ayar yapın.

Aygıt yöneticisinde RX kartınız aktif gözüküyor mu? Afterburner’ın bilgi vermemesi ya kartın birincil gözükmemesi ya da kartın aktif olmadığını gösterir. Aygıtı kaldırıp AMD sitesinden tekrar yükleyin. Adrenaline yazılımı üzerinden oyun için performanslı ekran kartını kullanmak üzere ayar yapın.

Sürücüleri DDU ile kaldırıp tekrar yükledim zaten ve bu sorun sadece CS:GO'da oluyor diğer oyunlarda Afterburner çalışıyor. Performans ayarını yaptımıştım önceden.

Galiba hile koruma için yapmışlardı. Discord arayüzü bile çalışmıyor.
Bu arada FPS kaça kadar düşüyor? Ve diğer bileşenleriniz ne (işlemci, RAM vs.)?
İ5 7500, 16gb 2400mhz Ram, Anakart MSI B250 Gaming M3 ve 500gb m2 SSD normalde 120 ama çok fazla drop yaşıyorum çok altlara iniyor anlık

Ayarları yüksekte oynamayı deneyin, belki düzelir. Benim sistemde bile 200-250 FPS'ler alırken 130-140'lara düşüyor. Ayarları düşürünce daha az FPS alıyorum. 16:9 1080p full ayarlarda deneyin bakalım bir değişiklik olacak mı?

Ayarları yüksekte oynamayı deneyin, belki düzelir. Benim sistemde bile 200-250 FPS'ler alırken 130-140'lara düşüyor. Ayarları düşürünce daha az FPS alıyorum. 16:9 1080p full ayarlarda deneyin bakalım bir değişiklik olacak mı?
Biraz daha iyi oldu ama az da olsa oluyor FPS drop ve ekran kartı sıcaklığı düştü

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı