i7 6700 sistem FPS düşüklüğü sorunu

0Hukumdar

Megapat
Daha fazla  

• İşlemcim İntel i7 6700 @ 3.40 GHz
  • Ekran Kartım Radeon Stirix Rx-480 8 GB
  • 8 GB RAM
  • 120 GB SSD - 1 TB HDD
  • Anakartım Asus H110M-K
  • Monitörüm 23" ViewSonic Va2465smh 5 ms
  • Ve son olarak; Uyduruk, her markette satılan A4 Tech kalitesiz mouse ve klavye.

Bu sistemi yaklaşık 1 ay önce ju--kurduttum. Bu sistem bana indirimli haliyle 4.200 TL'ye mal oldu.
Şimdi bendeki sorun oyunların hepsini açıyor sıkıntı yok ama görüntü kalitesi "low" bile yapsam hepsini en düşük ayara bile çeksem oyunlarda ilk girdiğim andan itibarern oyundan çıkana kadar sürekli 4-5 MS'lik donmalar oluyor. Bu donmalar mesela GTA 5'te araçla hızlı gittiğim zaman binaların çok sık olduğu ara sokaklara girdiğim zaman veya ağaçların çok sık olduğu ormanlara girdiğim zaman bu donmalar daha sık olduğu ara sokaklara girdiğim zaman, donmalar çok sık oluyor. Bu PC'de oynadığım oyunlar:
AC Unity, GTA 5, Mafia 3, Rise of Tomb Raider ve tüm oyunlarda aynı sorun var. Araştırmalarım ve sorduklarımda aldığım cevaplar sürücülerin güncel olup olmadığı yönünde oldu. Ama ben sürücülerimin hepsini BIOS da dahil olmak üzere tek tek güncelledim. PC'de güncel olmayan hiçbir şey yok. Bu sistemde neden böyle bir sorunla karşı karşıya olduğumu anlamış değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…