i7 6700 sistem için 3070 Ti vs 3080

Son düzenleme:
Hocam AMD alsanız çok daha iyi performans alırsınız.

Neden beğenmedim atıyorsunuz? Bari mesaj yazında karşıtlığınızı belirtin.
@mehmed94 @Yavuz YIlmaz
Hocam ne bileyim AMD hiç kullanmadım pek iyi yorumlar okumuyorum AMD için sadece nvidia haberleri çıkıyor karşıma turkiyede olsun bulgaristanda olsun daha kaliteli kart deye biliyorum DLSS yeni bireyleri var oyunlarda yüksek fps alıyorsun mesela ultra ayarlarda

@Yavuz YIlmaz

@yapiz

Hocam AMD alsanız çok daha iyi performans alırsınız.

Neden beğenmedim atıyorsunuz? Bari mesaj yazında karşıtlığınızı belirtin.
@mehmed94 @Yavuz YIlmaz
Dostum yıllar boyunca amd'den görmediğim dert çile kalmadı, sen geliyorsun amd övüyorsun adamlar bir yazılım yapamadı ve driverları da berbat. @mehmed94 "performans+yazılım" varken niye sadece performansı tercih etsin? Amd şu an işlemci tarafında övülecek durumda, grafik kartında değil.
Ayrıca bilmiyorum dlss ve rtx kullandın mı ama her türlü şu an nvidia performans ve kalitede iyi.

Dostum yıllar boyunca AMD'den görmediğim dert çile kalmadı, sen geliyorsun AMD övüyorsun adamlar bir yazılım yapamadı. @mehmed94 "performans+yazılım" varken niye sadece performansı tercih etsin? AMD şu an işlemci tarafında övülecek durumda grafik kartında değil.
Ayrıca bilmiyorum DLSS ve RTX kullandın mı ama her türlü şu an NVIDIA performans ve kalitede iyi.

Ya 3070 6700XT'den iyi olabilir. Ama 3070 fiyatına 6800XT var. Tokatlıyor. Ayrıca şu an NVIDIA'nın fiyat politikası yüzünden kartlar fazla pahalı. Ayrıca evet DLSS ve RTX kullandım 3060'ım var. Kart yetmediğinden RTX açamıyorum DLSS ile FSR arasındaki farksa düşük.

Ben Bulgaristan da yaşıyorum darboğaz dediğiniz ne anlama geliyor yani bu ekran kartı iyi deye biliyorum yani oyunlarda şu an kasma var ekran kartından dolayı 3070 ya da 3080 hangi işlemci iyi i7 6700 iyi işlemci deye biliyorum @Yavuz YIlmaz @messinicocugu @Shwtds

Bırçet işlemci yetersiz kalıyor ve işlemci ekran kartına besleyemiyor ve oyunlarda düşük FPS takılmalar oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı