i7-6700 sistemde Youtube'da video izlerken drop giriyor

Envfedaisi

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ana Donanım

İşlemci: İntel Core İ7-6700 CPU, 3,4 GHz
Ram: 16,3GB
Disk: HDD 1 TB
İşletim Sist. : Windows 10, 64 bit
Ekran Kartı: AMD Radeon R7 200 Series(Görüntü Belleği:4GB)
Monitör: 1920 x 1080, 59,750 Hz. (60'da oluyor)

Yardımcı Donanım:
Mouse: Everest SM-353B Usb
Klavye: NUO KYT-790(Lanetli klavye asla önermem)
Hoparlör: Kerasus markası modelini bilmiyorum.(çok ucuz ve kulaklık hissiyatı veriyor öneririm.)
RAM
16384MB(16GB)
SSD veya HDD modeli
HDD 1 TB
Ekran kartı
AMD Radeon R7 200 Series 4GB Video Bellek
İşlemci
İntel Core İ7-6700 CPU 3.40 GHz
Bu sorun dün yoktu, yine drop giriyordu ama 30 FPS videolarda hiç girmezken 60 FPS videolarda 1000'de 1 falan giriyordu ve rahatsız etmiyordu. Şimdi ise 30 FPS videolarda 2000'de 1 civarı ve 60 FPS videolarda 500'de 1 civarı giriyor, yine çok rahatsız etmiyor fakat bir şey olduğundan endişeliyim ve can sıkıcı.
Oyunlarda FPS'im gayet normal, bilgisayarda herhangi bir sorun yok fakat bir video oynatırken görev yöneticisinden Chrome'a bakınca 1. yerdeki güç kullanımı çok yüksek gözüküyor ve önceden açıp bakmadığım için nasıldı bilmiyorum. Geri kalan GPU/CPU/Bellek/Disk kullanımı normal. Sistemim aşağıda yazılı, site kaynaklı olduğundan şüpheliyim. Ayrıca ekran kartının sürücüleri güncel değil, Win Updateler yapıldı.

Harddisk sağlığını ölçen bir program.
Başka bir öneriniz var mı? Herhangi bir program yüklemek istemiyorum.

Başka bir öneriniz var mı? Herhangi bir program yüklemek istemiyorum.
Arkadaşlar durum güncellemesi yapıyorum, sanırım sitede bir sıkıntı vardı 60 FPS bir videoya girince şuan eskisinden de daha az drop giriyor. Çok mutluyum paylaşmak istedim, inşallah bir daha böyle bir sorun çıkmaz sizde karşılaşmazsınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı