i7 6700 Sisteme Windows 11 kurulur mu?

• Konuyu başlatan m47
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.784
HDD ile kullanıyordum. Ayrıca ben E8400 işlemci ve 4 GB RAM'li sistemde kullanıyorum. Rufus ile bypass ederek kurabilirsiniz, bence kullanılır. Eğer görünüm odaklı kullanıp performansı ikinci planda düşünüyorsanız öneririm, eğer performanscıysanız ve görünümü pek umursamıyorsanız Windows 10'da kalmanızı öneririm.

HDD ile kullanıyordum. Ayrıca ben E8400 işlemci ve 4 GB RAM'li sistemde kullanıyorum. Rufus ile bypass ederek kurabilirsiniz, bence kullanılır. Eğer görünüm odaklı kullanıp performansı ikinci planda düşünüyorsanız öneririm, eğer performanscıysanız ve görünümü pek umursamıyorsanız Windows 10'da kalmanızı öneririm.

Açıkçası performansçıyım. Windows 11 performans için daha iyi olur diye düşünmüştüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ek olarak bu videodan da yararlanabilirsiniz.

Açıkçası performansçıyım. Windows 11 performans için daha iyi olur diye düşünmüştüm.
Windows 10 daha stabil gibi. Windows 11'de ani çökmeler vb. yaşanabiliyor fakat her sistemde aynı olacak diye bir şey de yok. Kaybedecek bir şeyim yok diyorsanız deneyebilirsiniz. Olmadı tekrar Windows 10'a dönersiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı