İ7 6700 tabanlı Sistem yükseltme tavsiyesi

Awaken

Centipat
Öncelikler merhaba arkadaşlar, işlemci ve ana kartı değiştirmek istiyorum yetersiz olduğunu düşünüyorum. Resimleri paylaşacağım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2019.12.05 - 18.24.30.32.png
    47,4 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle daha iyi olacaktır sanki. Fakat illa intel istiyorum derseniz 9600k yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Ram uyarsa alırım Ram sorunum olmaz sa sisteme önerdiğiniz sistemi almak istiyorum not Ram uyuyor mu bilgim yok onuda cevabını alırsam alırım

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2019.12.07 - 00.55.10.13.png
    66,7 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
i7 6700 güçlü bir işlemci. Render gibi işleriniz yoksa fazlasıyla yeter. Ryzen 3 3600 yükseltmeniz pek yarar göstermez.

Oyun amaçlı kullanıyorum ustam işlem cim 100/100 oluyor o yüzden sordum bu konuda ne yapmam gerek o konuda yardımcı olursanız sevinirim aslında su 2 parçayı almak istiyorum işe yaramıyorsa boşa masraf etmeyelim

B450 anakart ve 3700X işlemci almak daha mantıklı olacaktır. Oyun için de olsa 9700K ayarında bir işlemci kendisi.

Peki Ramlar uyar mı hocam ?
Benim attığım sistem için soruyorsanız uyar. Elinizdeki RAM kaç MHz hızında.
i7 6700 güçlü bir işlemci. Render gibi işleriniz yoksa fazlasıyla yeter. Ryzen 3 3600 yükseltmeniz pek yarar göstermez.
Çoklu çekirdek skoru 9100F ile yarışıyor. Eskiden iyi olsa da günümüz için o kadar da iyi bir işlemci değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…