İ7 6700 tabanlı Sistem yükseltme tavsiyesi

Desktop Screenshot 2019.12.07 - 12.58.30.72.png
Ürünler dorumu bir konrol edermisin ve uyma sorunu yok dimi birbirine uyuyor

Eki Görüntüle 469906 Ürünler doğru mu bir konrol eder misin ve uyma sorunu yok di mi birbirine uyuyor.
Uyum sorunu yok ve ürünler doğru.
İleriye dönük olarak 4 RAM slotlu bir anakart almak isterseniz bunu da önerebilirim. İki anakart da işinizi görür o konuda bir sorun yok. Bütçeye göre karar verin.

Uyum sorunu yok ve ürünler doğru.
İleriye dönük olarak 4 RAM slotlu bir anakart almak isterseniz bunu da önerebilirim. İki anakart da işinizi görür o konuda bir sorun yok. Bütçeye göre karar verin.
Anakartta para dökmesi gerek yok .

Anakartta para dökmesi gerek yok .
Ben de S2H ile attığım arasında karar versin dedim zaten. Para dökmeye bence de gerek yok ama çok pahalı da değil zaten. Hoş duran, işlemciye ileride OC yapabileceği ve 4 slotlu bir anakart olsun derseniz bu iyidir dedim.
Uygundur.

Tamam dır bunları alıyorum ben kuramı cam zatende bir tanıdık yaptıra caz artık :) Ekran kartım 970 di 1080 ti aldım o zamanlar dolar düşüktü uygun fiyata kaptım ekran kartını

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı