i7 6700 ve 1660 Ti darboğaz yapar mı?

@darkageman çözünürlük artınca ekran kartına daha çok yük biner zaten. Attığın sistem gereksinimlerini kendin inceledin mi? 4790'la Ryzen 3600'ü aynı kefeye koymuşlar. Sence aynı güçte işlemciler mi? O attığın gereksinimler hiçbir şeyi kanıtlamaz.
 

Hayatta bir şeyi savunan bir Fan boy veya benzeri birisi olmadım fakat günümüz oyunlarından sadece bir tanesini atıyorum. İşlemci gereksinimleri içerisinde bakarsınız. 2k ve 4 k da dahil.
Adam bazı oyunlarda yetersiz gelebilir diyor ya, abi çoğu güncel oyun geliştiricisi herkes oyunu çalıştırabilsin diye işlemci gereksinimini düşük tutuyor, hatta i7 4770 bile günümüz oyunları için bile bence yeterli.
 
Sen beni anlamayacaksın veya anlamak istemiyorsun. Oraya o gereksinimleri ben yazmadım o zaman aç ticket siz nasıl böyle yaparsınız hayırdır dersin. Bende Ryzen 5 3600 var siz kimsiniz dersiniz. Konu nerelere geldi kafayı yiyeceğim ya.
 
Her türlü yeter dostum. Ben 4690K kullanıyorum 1080'p de yeni nesil oyunlar hariç problem çıkarmıyor ki senin işlemcin benimkinden bayağı güçlü. Daha çok çekirdek + thread var.

Warzone %85 görüyor onun dışında gözüme takılan bir oyun olmadı Valorant'ta baktım grafik olmadı için CPU ve GPU 40 geçmiyor.
 

Geri
Yukarı