i7 6700 ve GTX 1070 Sistem Toplama

xir

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Forumdaki birkaç arkadaşların da katkısı ile 5000 TL limitli bu sistemi oluşturduk. Sistem ekte.
Fakat işlerim dolayısı ile 1 haftadır sipariş ile ilgilenemedim. Bugün itibari ile siparişleri vermek istiyorum.
Şimdi sizlerin yardımına ihtiyacım olan bir kaç sorularım var.
  1. Bu sistemde ısı problemi yaşar mıyım? Upgrade/değişecek parça var mı ?
  2. Monitör konusunda çok kararsızım başka önereceğiniz bir monitör var mı ? (5200 TL'yi geçmemek şartıyla)
  3. Kasa konusunda fikriniz nedir ? Bu fiyatlarda başka kasa önerir misiniz, yoksa bu yeterlimi ?
  4. PSU 600W güç yetecek midir ?
  5. Sinerji.gen.tr yüklü miktarda nakit alışveriş için güvenilir mi ? Parçaların gelmesi, iadesi, garantisi vs. konusunda sıkıntı yaşar mıyım ? ( Özellikle daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. )
Diğer teknoloji sitelerinde en az 200 TL bir fark oluyor ve tam istediğim sistem sinerji.gen.tr sitesinde mevcut. O yüzden bu siteyi fazlasıyla tercih etmek istiyorum fakat güvenemiyorum. Sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var.
Teşekkürler.

1. Isınma sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum ama harici bir soğutma (Önerim CM Hyper 212) kullanmanızı tavsiye ederim.
2. Kasa olarak Corsair Carbide 100R önerebilirim.
3. Monitör seçiminiz gayet iyi.
4. Güç kaynağınız yeterli olacaktır.
5. sinerji.gen.tr güvenilir bir sitedir. Hiç alışveriş yapmadım ama forumda biraz araştırırsanız güvenilir olduğunu sizde anlayacaksınız.

Güzel sistem hocam hayırlı olsun. Bende bu sistemi toplayacağım hayırlısı ile. Monitöre daha karar veremedim bakalım. Ayrıca soğutucu olarak Deep Cool Gammaxx S40 120x25mm CPU Soğutucu GAMMAXX S40 Fan düşünüyorum. Baya olumlu dönüş aldım. Eğer düşünürsen 100 TL altında ki en iyi soğutuculardan birisi. Montajı da kolaymış hem.

Siz de aynı şekilde kasayı Corsair Carbide 100R olarak değiştirebilirsiniz. Onun dışında gayet güzel bir sistem.

Güzel sistem Fakat İşlemci soğutucu eklemen Gerek benim konuyada bakma Şansınız varmı

Siz de aynı şekilde kasayı Corsair Carbide 100R olarak değiştirebilirsiniz. Onun dışında gayet güzel bir sistem.
Tavsiyen için teşekkür ederim hocam ama Dark N10 dan güzel dönüşler aldım ayrıca kasadaki görünüş benim için biraz önemli o yüzden tercih ettim Dark N10 kasayı. Dediğiniz kasada güzel aslında görünüş aramayan arkadaşlar alabilir.

Bence her şey güzel. İleride daha performanslı bir işlemci soğutucu almanızı tavsiye edebilirim sadece.
Hayırlı olsun şimdiden.

Soğutucu olarak Silverstone AR01 düşünebilirsin, çok iyi eleştiriler almış bir soğutucu, Teknobiyotik'ten alabilirsiniz, bu da linki:
Silverstone AR01 12cm Fanlı Intel LGA 1366 / LGA115X / LGA 1151/ LGA775 / LGA 2011 ve FM1 / FM2 / AM2 / AM3 İşlemci Soğutucusu (SST-AR01)

İşlemcin için neden harici bir soğutucu düşünmedin?
Stok soğutucunun yeterli olacağını söylemişlerdi. O yüzden harici bir soğutucu düşünmedim açıkçası. Ama şimdi gelen tavsiyelerden bakılırsa harici bir soğutucu almanın faydası olacak gibi.
Soğutucu tavsiyeniz için teşekkür ederim. Sanırım bir soğutucu almak lazım. Sizin önerdiğiniz soğutucu işlemciye uyumlu galiba. işlemcilerimiz aynı sizinle. Ayrca siz sistemi hangi sitede topladınız ? Topladığınız siteden mi siparişleri vereceksiniz ?
Sizin önerdiğiniz soğutucuya da baktım. Gayet güçlü ve sağlam soğutucu. Ya silverstone ar01 yada deep cool gammaxx s40 ikisinden birini alacağım. Ama silverstone bir kademe daha iyi gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…