i7 6700 ve GTX 1070 Sistem Toplama

Stok soğutucunun yeterli olacağını söylemişlerdi. O yüzden harici bir soğutucu düşünmedim açıkçası. Ama şimdi gelen tavsiyelerden bakılırsa harici bir soğutucu almanın faydası olacak gibi.

Soğutucu tavsiyeniz için teşekkür ederim. Sanırım bir soğutucu almak lazım. Sizin önerdiğiniz soğutucu işlemciye uyumlu galiba. işlemcilerimiz aynı sizinle. Ayrca siz sistemi hangi sitede topladınız ? Topladığınız siteden mi siparişleri vereceksiniz ?

Sizin önerdiğiniz soğutucuya da baktım. Gayet güçlü ve sağlam soğutucu. Ya silverstone ar01 yada deep cool gammaxx s40 ikisinden birini alacağım. Ama silverstone bir kademe daha iyi gibi duruyor.
İki soğutucuda aynı kardeşim ben bir farkını göremedim. Tasarım olarak ve marka olarak deep cool hoşuma gitti onu almaya karar verdim diğerini de alabilirsiniz :). Ben daha sipariş vermedim doların biraz düşmesini bekliyorum bakalım. Ama en geç eylül başında siparişi geçmeyi düşünüyorum. Teknobiyotik sitesinden toplayacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı