i7-6700HQ - GTX 950M sistem CS2'de düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Black X6

Centipat
Daha fazla  
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
512 GB M.2 SSD
Ekran kartı
GTX 950M
Anakart
HP 820D
İşlemci
Intel İ7-6700HQ
Cihazıma arada sırada eğlencesine girmek için CS2 yükledim, fakat eğlenmek yerine anlık FPS düşüklükleri yaşadığım için keyfim kaçmaya başladı. En düşük grafik ayarlarında 50-60 FPS alıyorum, rakibi gördüğüm anda 10-20 civarına düşüyor bu da can sıkıcı bir durum yaratıyor. Extra'dan FPS almak için ne yapabilirim?

Cihazıma arada sırada eğlencesine girmek için CS2 yükledim, fakat eğlenmek yerine anlık FPS düşüklükleri yaşadığım için keyfim kaçmaya başladı. En düşük grafik ayarlarında 50-60 FPS alıyorum, rakibi gördüğüm anda 10-20 civarına düşüyor bu da can sıkıcı bir durum yaratıyor. Extra'dan FPS almak için ne yapabilirim?

Başlat ayarı yapabilirsin.

Nasıl yani detay verir misin?

Steam'de CS2'nin yönet kısmınca başlangıç ayarlarına bunu yapıştır;

-freq 240 -novid -console -threads 14 -high -nod3d9ex +fps_max 0 +cl_disablefreezecam 1 -high +mat_vignette_enable 0 +mat_queue_mode 2 -noa -dx11

Yaptığında FPS'in artacak.

-freq 240 -novid -console -threads 14 -high -nod3d9ex +fps_max 0 +cl_disablefreezecam 1 -high +mat_vignette_enable 0 +mat_queue_mode 2 -noa -dx11

Teşekkürler, deneyeceğim.

Az önce denedim, AVG fps %20 falan arttı ama adam görünce yine 20 fps falan oluyo hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı