luckarry Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2017 #11 Sorunu çözdüm, ürünü garantiye yolladım işlemcide arıza tespit edilmiş. Değişim gerçekleşti, anakart hala bozuk ama. Ramler 3000 Mhzde çalışmıyor.
Sorunu çözdüm, ürünü garantiye yolladım işlemcide arıza tespit edilmiş. Değişim gerçekleşti, anakart hala bozuk ama. Ramler 3000 Mhzde çalışmıyor.
B Bokamania Hectopat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #12 aynı anakart aynı sıkıntıyı yaşıyorum nasıl çözdünüz ?
Gabumon Megapat Katılım 16 Kasım 2015 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2017 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı sorun bende de olmuştu. Anakart sorunu. Çoğu MSI ürünlerinde aynı problem var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı sorun bende de olmuştu. Anakart sorunu. Çoğu MSI ürünlerinde aynı problem var.
luckarry Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #14 İşlemci ile alakalı bir sorun arkadaşlar benim yaşadığım, ürünü garantiye yolladım değiştiler sorun düzeldi.
İşlemci ile alakalı bir sorun arkadaşlar benim yaşadığım, ürünü garantiye yolladım değiştiler sorun düzeldi.
kabaktadi Megapat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 361 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2017 #15 3.30 GHz İşlemci 0.80 MHz İşlem Yapma Sorunu