i7-6700K - 1050 Ti Sistem CS:GO Düşük FPS Sorunu

atesh01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba iyi forumlar diliyorum hepinize. Benim bir sorunum var. PC'yi 1 ay önce aldım. Sadece CS:GO oynuyorum. İlk aldığımda FPS değerlerim 400-700 arası değişiyordu. Format attıktan sonra FPS değerim training map'lerde 120, oyun içinde ise 300 oluyor ancak 300'den bazen 150'lere düşüyor bu da ekranda bana kasmalara neden oluyor. Ekranım ise BenQ Zowie XL2411z 144 Hz. Sistem özelliklerini aşağıda paylaşacağım sadece CS:GO için bu sistemi topladım ancak verim alamıyorum. Bana işlemcim için ekran kartım için maksimum optimizasyon yapabilmem için öneride bulunur musunuz? Overclock yapmayı bilmiyorum lütfen açık bir şekilde yardım ederseniz minnettar kalırım. İyi günler hepinize

İşlemci : Intel i7-6700K 4.00 GHz OC
ANAKART: Asus Z170-K
RAM: G-SKILL 4x4 (16 GB) 2800 MHz
Sıvı soğutucu : Cooler master Masterliquid 120 AM4 uyumlu
Ekran kartı: :MSI GTX 1050 Ti OC
SSD: Corsair force series LE 200 240 GB

Intel anakart ve işlemciden pek anlamadığım için bir şey diyemeyeceğim ama bir sorun göremedim. 1050Ti şuanki zamanın en orta ekran kartı olduğu için böyle şeyler olabilir. Ben SAPPHIRE NİTRO+ RX570 kullanıyorum. 1050Ti'dan daha ucuz olmasının yanı sıra 2 kat performans farkı var. Gerçi Intel ve AMD'yi yan yana koymak istemeyebilirsin. Bence 1TB HDD daha eklersen tadından yenmez.

Arkadaşlar öncelikle merhaba iyi forumlar diliyorum hepinize. Benim bir sorunum var. PC'yi 1 ay önce aldım. Sadece CS:GO oynuyorum. İlk aldığımda FPS değerlerim 400-700 arası değişiyordu. Format attıktan sonra FPS değerim training map'lerde 120, oyun içinde ise 300 oluyor ancak 300'den bazen 150'lere düşüyor bu da ekranda bana kasmalara neden oluyor. Ekranım ise BenQ Zowie XL2411z 144 Hz. Sistem özelliklerini aşağıda paylaşacağım sadece CS:GO için bu sistemi topladım ancak verim alamıyorum. Bana işlemcim için ekran kartım için maksimum optimizasyon yapabilmem için öneride bulunur musunuz? Overclock yapmayı bilmiyorum lütfen açık bir şekilde yardım ederseniz minnettar kalırım. İyi günler hepinize

İşlemci : Intel i7-6700K 4.00 GHz OC
ANAKART: Asus Z170-K
RAM: G-SKILL 4x4 (16 GB) 2800 MHz
Sıvı soğutucu : Cooler master Masterliquid 120 AM4 uyumlu
Ekran kartı: :MSI GTX 1050 Ti OC
SSD: Corsair force series LE 200 240 GB
Oynadığınız ayarlar nelerdir?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı