i7 6700k 76 derece normal mi?

luckarry

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar seidon 120v var elimde, League of Legends oyununda 1080p yayın yapıyorum ortalama 76 derecelere kadar çıkıyor işlemci sıcaklığı ve çok hızlı değişiyor. Bir kere falan bilgisayarın ekranı gitti ama işlemciden olduğunu sanmıyorum arkada müzik sesi vardı. Sizce kaç derecede kritiktir ? Soğutucum yetersiz mi ? OC yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
@gokhandemir Yanlış bilgilendirme yapmayın.
@luckarry Kullandığınız sıvı soğutma kalitesiz değil, bu işlemciyi tamamen sorunsuz bir şekilde çalıştırabilecek kalitede bir ürün. Sıcaklık ise pek de normal sayılmaz. H110 ile kullanıyorum ve yük altında maksimum 50 dereceyi görüyor. Kasa içi havalandırmanızın kötü olması sebebiyet veriyor olabilir.

bende de aynı problem var... dark aquaforce w120 var yük altında 50-70 arası takılıyor nedir problem
Herhangi bir problem mevcut değil. İşlemciler için 50-75 arası normal sıcaklık fakat sıvı soğutmaya rağmen o rakamlara ulaşması biraz anormal diyebiliriz. Buna sebep olabilecek en büyük etken kasa içi hava akışı. Bu sorun aynı şekilde ekran kartına da etki eder. Kasa içi fotoğraflarınızı atmanız sorunu çözmemiz açısından oldukça yardımcı olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı