i7 6700K GTX 970 Sistem için PSU, Sıvı Soğutma ve Kasa

Kapıda ödeme seçeneğini bilmiyorum. Toplama tercihi size kalmış. Eğer 28 tl olan toplama seçeneğini alırsanız sistem toplanıp geliyor. Eğer onu seçmezseniz parçalar ayrı halde geliyor. Ben kendinizin toplamasını öneriyorum. Ayrıca yazım yanlışı yapmayın ban yersiniz.
Sağol kendin toplamanın heyecanı bir başka neyse konuyu baltalamayalım :)

Böyle bir sistem topladım ekran kartını yeni mimari ekran kartı çıkacağı için idareten düşük model tuttum. Bütçe arttırabilirsen tabiki daha iyisini alabilirsin. Ben şahsen yeni mimari ekran kartları çıkma arifesinde yüksek meblağı ekran kartına yatırmaz diğer bileşenleri yüksek tutup daha sonra sadece ekran kartı değiştirecek böyle bir sistemi tercih ederdim. Şimdi aynısını sana öneriyorum. 144 HZ monitör oyuncu monitörü, en güçlü ekran kartlarında bile tam performans SLI imkanı sağlayacak önü açık güçlü bir işlemci 5930K, 16Gb QC Kit bellek, ses yalıtımlı kasa 850W 80+ gold sertifikalı güç kaynağı ve thermaltake sıvı soğutma.

upload_2016-1-25_14-25-34.png

Hocam vallaha iyi sağlam sistem de o işlemci ve monitör olunca bütçem uçuyor bir de gtx970 alcağım için. Sizin bahsettiğiniz yeni ekran kartları nedir tam olarak?

-------------------------------

Alacağın sistemi yazar mısın? Muhtemelen yanlış karar verdin. Sistem Render ve oyun için, değil mi?

Aynen normal oyunlar zaten yani ultr high filan oynama takındım da yok

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı