Alldaygame
Hectopat
Daha fazla
İşlemcide sorun olsa 3.75 GHz ye hiç çıkmaz sabit 0.80 Ghz de kalırdı anakartı servise göndereceğim eğer çözüm bulamazsam. Teşekkürler.Benim arkadaşımdada öyleydi zaten uzun süre sorunsuz kullandı sonra böyle oldu imkanın varsa farklı bir işlemciyle test 1-2 kez normal çalışır sonra yine aynısı olacaktıreğer olmazsa işlemci gidicek servise donanımsal bir sorun bu.
Arkadaşım çok saol pek yerdımcı olmadın hatta 5-10 günlük bilgisayar oynamadan mahrum brakacaktın beni ama buldum çözdüm sorunu allaha şükür şuan Cayır Cayı 4.01 GHz da çalışıyor.(İşin Şakası Tabikide çok saolun dediğimgibi buldum çözdüm sorunu.Benim arkadaşımdada öyleydi zaten uzun süre sorunsuz kullandı sonra böyle oldu imkanın varsa farklı bir işlemciyle test 1-2 kez normal çalışır sonra yine aynısı olacaktıreğer olmazsa işlemci gidicek servise donanımsal bir sorun bu.
Saol Kardeşim Senin sayende son birkezdaha biosa bakayım kardeşim oynamışıtır belki dedim ve buldum sorunun kaynağını. Çözdüm şuan 4.01 GHz Cayır Cayır CS:Go 500 fps 30 fps idiO.C. mu yaptınız?
Lol: 700 fps 10 fps idi
Dota : 600 fps 17 fps idi
Çok saolun allah razı olsun sizlerden.