i7-6700K Hızın Düşük Olma Sorunu

Benim arkadaşımdada öyleydi zaten uzun süre sorunsuz kullandı sonra böyle oldu imkanın varsa farklı bir işlemciyle test 1-2 kez normal çalışır sonra yine aynısı olacaktır :) eğer olmazsa işlemci gidicek servise donanımsal bir sorun bu.
İşlemcide sorun olsa 3.75 GHz ye hiç çıkmaz sabit 0.80 Ghz de kalırdı anakartı servise göndereceğim eğer çözüm bulamazsam. Teşekkürler.

Benim arkadaşımdada öyleydi zaten uzun süre sorunsuz kullandı sonra böyle oldu imkanın varsa farklı bir işlemciyle test 1-2 kez normal çalışır sonra yine aynısı olacaktır :) eğer olmazsa işlemci gidicek servise donanımsal bir sorun bu.
Arkadaşım çok saol pek yerdımcı olmadın hatta 5-10 günlük bilgisayar oynamadan mahrum brakacaktın beni ama buldum çözdüm sorunu allaha şükür şuan Cayır Cayı 4.01 GHz da çalışıyor.(İşin Şakası Tabikide çok saolun dediğimgibi buldum çözdüm sorunu.

O.C. mu yaptınız?
Saol Kardeşim Senin sayende son birkezdaha biosa bakayım kardeşim oynamışıtır belki dedim ve buldum sorunun kaynağını. Çözdüm şuan 4.01 GHz Cayır Cayır CS:Go 500 fps 30 fps idi
Lol: 700 fps 10 fps idi
Dota : 600 fps 17 fps idi
Çok saolun allah razı olsun sizlerden.

Malesefki Kardeşim Bios ayarlarını kurcalamış. Dolaşırken bakarken Buldum intel boost mu öyle bir seçenek var onu aktifleştirmiş hemen kapattım düzeldi şuan .

Hatta üşenmeyip biosa geri girip bakacağım adına ki başka aynı sorunu çeken arkadaşlar düzelte bilsin.

Nasıl çözdün?
Şaka gibi :D Pc reset attım ve tekrar bozuldu ... 0.76 GHz

Malesefki Kardeşim Bios ayarlarını kurcalamış. Dolaşırken bakarken Buldum intel boost mu öyle bir seçenek var onu aktifleştirmiş hemen kapattım düzeldi şuan .

Hatta üşenmeyip biosa geri girip bakacağım adına ki başka aynı sorunu çeken arkadaşlar düzelte bilsin.

Şaka gibi :D Pc reset attım ve tekrar bozuldu ... 0.76 GHz
Bios reset yap.

Ayıptır sorması kardeşin kaç yaşında? Yani benim kardeşim böyle bir şey yapsa parçalarım...

Anakartın üzerinde, şu tuş, tuşun siyah kısmı, sağ tarafda mı?
Kardeşim 16 yaşında şahsen bende paraçalardım ama bilgisayarı alırken oda 3bin tl kattı yani birşey yapamıyorum .
Veeee....
Aslı sorunu buldum çözdüm bitirdim anladım allah bu MSI ın belasını versin O.C de neden hızı 0.80 GHz düşüren bir seçenek yapar insan :D

Kardeşim 16 yaşında şahsen bende paraçalardım ama bilgisayarı alırken oda 3bin tl kattı yani birşey yapamıyorum .
Veeee....
Aslı sorunu buldum çözdüm bitirdim anladım allah bu MSI ın belasını versin O.C de neden hızı 0.80 GHz düşüren bir seçenek yapar insan :D
Kardeşiniz 4.8 yerine 48 girdiyse 0.80 GHz yapmıştır anakart kendi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı