O zaman normalmi bilmiyorum çünkü hiç oynamadım.RAM 32 GB.
%70GPU kullanımı ne durumda?
Klasik Ubisoft oyunu. Gerçekten sevmediğim ve oyunlarına para vermediğim bir firma açık ve net. Flagship diyebileceğimiz oyunu olan Assassin's Creed serisinin bile optimizasyonu rezalet ötesi. 6700K gibi bir işlemciyi bile böyle sömürüyorsa insanlar ne yapsın? Kirasından boğazından kısıp Chip'lere mi yatırsın sürekli? Kızdırdınız küçük enişteyi..
Çözünürlük düştükçe işlemciye daha çok yük biner. Çözünürlük yükseldikçe işlemciye binen yük azalır. Sizin dediğinizi yaparsa işlemci kullanımı daha çok artacaktır.
Sen sil WD2 yi WD2 optimizasyon özürlüsü bir oyun GPU 100 oluyor onu oynarken bende sildim direkt sinir oldum i5 10400k GTX 1660 Super kullanıyorum.Arkadaşlar selam, Watch Dogs 2 oynarken CPU kullanımım %97-100 bile ulaşıyor. Sizce normal mi?
İşlemcim: i7-6700K.
Ekran kartım: GTX 1080.
Çözünürlük: 1440P.
Sen sil WD2'yi WD2 optimizasyon özürlüsü bir oyun GPU 100 oluyor onu oynarken bende sildim direkt sinir oldum i5 10400K GTX 1660 Super kullanıyorum.
Tamam işte ekran kartının %100 ünü kullanıyor aynısını işlemcidede düşün işlemcinin ve ekran kartının ömrü kısalır diyim kısacaGPU'nun %100 olması iyi bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.