i7 6700k OC ve GTX 970 OC PSU önerisi

Evga Gtx 770 SC kullandım ve performansından gayet memnun kaldım. Daha öncesinde MSI Gtx 770 kullanıyordum ama sisteme taktım ve cw sorunu oldu.. Sinerji ye görürdüm, değistireceklerini söylediler. Evga almak istediğini söyledim 100 TL bir farkla aldım ve sorunsuz kullanmaktayım. İyi sosyaller :)

Tamam. Haklı olabilirsiniz ama her modelde bu olay farklı oluyor. Her firma her GPU da başarılı olamıyor. Ama benim neticemde kullandığınız Gigabyte sorunlu olabilir. Ben zaten ne Recep Bey'e ne Ali Bey'e ne de Technopat' ekibinin böyle birşey yaptıklarını söyledim ama bunu Zorunda oldukları için yapıyorlar. Eğer yapmazlarsa, incelemeye ürün gelmez ve bunu kendi cepleriyle kapatamazlar. Kanal çöker.

Ancak Evga Galax, Sapphire gibi firmalar Tütkiye' de aktivitede bulunurlarsa onlardan yana olacakları kesin.

Sizce neden Anakart ve ekran kartlarında Asus ve MSI hariç hiç birşey kullanmıyorlar? Kullanamazlar çünkü anlaşmalar belli. Mahkemelik olurlar. Ama bu anlaşmalar sosyal de geçerli olmamalı.

İşte demek istediğim şey Technopat'ın ayakta kalması ve büyümesi için yapıyorlar bunu ancak insanlar daha fazla performans alabilecekken haklarının yenmiş olduğunu düşünüyorum.
Ya kardeşim evga sadece üst düzey(titan vb) gpularda iyi bunun nedeni de daha fazla oc imkanı veriyor. Sapphire denen markadan mutlu olanı görmedim. Msı dediğin markayı kullanıyorum ve boşta 25 derece yükte 40 derece(ocsuz). Bence gayet iyi rakamlar. Asus ise tasarım olarak msı ile denk. Galax denen markayı kullanan bir kişi ile konuşmadım. Kullanıcı incelemesi görmedim bu yüzden yorum yapamayacam. Bu yazdıklarım benim düşüncelerim ama yok ben Sapphire alacam illa dersen karışmayız. Ayrıca bizde senin gibi üyeyiz burda. Bir kazancımız yok! Birçok markayı kullandık diğer kullanıcıların incelemelerini de gördük. Git Sapphire kullan.

Ya kardeşim evga sadece üst düzey(titan vb) gpularda iyi bunun nedeni de daha fazla oc imkanı veriyor. Sapphire denen markadan mutlu olanı görmedim. Msı dediğin markayı kullanıyorum ve boşta 25 derece yükte 40 derece(ocsuz). Bence gayet iyi rakamlar. Asus ise tasarım olarak msı ile denk. Galax denen markayı kullanan bir kişi ile konuşmadım. Kullanıcı incelemesi görmedim bu yüzden yorum yapamayacam. Bu yazdıklarım benim düşüncelerim ama yok ben Sapphire alacam illa dersen karışmayız. Ayrıca bizde senin gibi üyeyiz burda. Bir kazancımız yok! Birçok markayı kullandık diğer kullanıcıların incelemelerini de gördük. Git Sapphire kullan.

Evga sadece Titan x de felan iyi değil. Bütün modellerinde en fazla OC performansını o ve Galax veriyor. Titan x zaten referans tasarım olduğu için Evga ona ayrıcadan OC performansı veremiyor. Bilip bilmeden konuşmayın. Sapphire denen markadan mutlu olan biri karşınızda. Artık görmedim demezsiniz. Ve Sapphire en iyi markadır AMD tarafında 200 ve 300 serisinde.
İşte sizin bu zihniyetiniz yüzünden konuşamazsınız, kimse kullanmıyor o zaman kötüdür! Diye bir hurafe bir inanış var. Hiç araştırmadan etmeden. Asus ve MSI Türkiye pazarına erken girdiği için hep onlar tercih ediliyor.

Evga sadece Titan x de felan iyi değil. Bütün modellerinde en fazla OC performansını o ve Galax veriyor. Titan x zaten referans tasarım olduğu için Evga ona ayrıcadan OC performansı veremiyor. Bilip bilmeden konuşmayın. Sapphire denen markadan mutlu olan biri karşınızda. Artık görmedim demezsiniz. Ve Sapphire en iyi markadır AMD tarafında 200 ve 300 serisinde.
İşte sizin bu zihniyetiniz yüzünden konuşamazsınız, kimse kullanmıyor o zaman kötüdür! Diye bir hurafe bir inanış var. Hiç araştırmadan etmeden. Asus ve MSI Türkiye pazarına erken girdiği için hep onlar tercih ediliyor.
5 arkadaşım Sapphire almıştı hepside mutsuzdu. Belkide sadece siz mutlusunuzdur?
Titan x in yapısını değiştirerek oc performansı arttırılabilir tıpkı Clock speed vb. Özelliklerin markaya göre değişmesi gibi.
Ha o zaman gidip Sapphire alın. Hem daha ucuz demi?

5 arkadaşım Sapphire almıştı hepside mutsuzdu. Belkide sadece siz mutlusunuzdur?
Titan x in yapısını değiştirerek oc performansı arttırılabilir tıpkı Clock speed vb. Özelliklerin markaya göre değişmesi gibi.
Ha o zaman gidip Sapphire alın. Hem daha ucuz demi?

Ben dahil üç tanıdığım Sapphire kullanıcısı ve şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadılar. Belki de sadece sizin arkadaşlarınız mutsuzdur?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı