i7 6700K sistem RAM seçimi

Sizce RAM ve Soğutucu değişmeli mi yoksa sistem İYİ mi?

• Rami değiştir.

Oy: 0 0,0%
  • Soğutucu değiştir.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    2
Yarın vatana gidicem ama sence 32gb toplam 9600mhzi bozup 16gb toplamı 6000mhz olan kingstonu almaya değer mi?

3000 MHZ 3200MHZ çok fark yaşatmaz bu konuda katılıyorum. ama 600 TL vermeni de istemem diğer iki seçenek sana 410-430 ye gelecek aradaki fark a değecek diyorsan yani çok ağır programlar VS. kullanacaksan birşey diyemem. şunu da düşünmek lazım aradaki fiyat farkı bana ne kazandıracak? şöyle bir tavsiyem olur bu üç kartın da bulabilirsen test video larını izle hangi değerlerde stabil çalışıyorlar? o na göre karar vermeni tavsiye ederim. bende birazdan test videolarını bulmaya çalışacam üçününde bularsam paylaşırım burdan.

Hocam madem çok geliyor 32gb çıkar 2 tanesini içinden 16 gb olur neden bukadar zor olsunki hatta satarsın sonra bosuna masraf yapmasın hemde para kazanırsın.

Hocam madem çok geliyor 32gb çıkar 2 tanesini içinden 16 gb olur neden bukadar zor olsunki hatta satarsın sonra bosuna masraf yapmasın hemde para kazanırsın.
32GB liği iade edip 16 GB alacam üstüne kalan para ile sıvı soğutma alacağım diyor arkadaş ondan dolayı ne alsam diye konu açmış

32GB liği iade edip 16 GB alacam üstüne kalan para ile sıvı soğutma alacağım diyor arkadaş ondan dolayı ne alsam diye konu açmış

Okadar para kalıyormu yaav sıvı soğutma için
Yurt dışında olduğum için fiyatları bilmiyorum.

Okadar para kalıyormu yaav sıvı soğutma için
Yurt dışında olduğum için fiyatları bilmiyorum.
200 TL kadar kalıyor ben yurtdışından nzxt x31 aldım 260 TL ye yani bence hatrı sayılır ayrıca kullanmakta olduğu RAM ler 2400 frekansında almayı düşündüğü 3000-3200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…