i7 6700K sistem toplama

Arkadaşlar çok teşekkürler cidden IPS Led farkını bilmeme rağmen aklıma gelmemişti siz uyarınca dank etti. Tavsiye edebileceğiniz 600TL(aşağı-yukarı) IPS monitör var mı? :D

Hz konusunda pek bilgili tecrübeli değilim aslında 60Hz ile 75Hz farkı nasıl olur. Bir de FreeSync önemli bir teknoloji mi çok etkili mi?
Şöyle söyliyeyim. 60Hz alırsan V-Sync açık bir şekilde 60 FPS alırsın tabi ekran kartın buna yetiyorsa 75Hz' te ise aynı şekilde 75 FPS alırsın kartın yetiyorsa. Ben şahsen 75 FPS seçeceğim IPS mi normal mi ne olduğuna bakmayacağım. Yoksa kart boşa gider bende RX 480 alacağım ve gayet rahat oynanır diye düşünüyorum. Orada seçtiğiniz monitör bence gayet güzel ama paranız varsa daha iyi bir IPS monitör alabilirsiniz o sizin tercihiniz. FreeSync' e gelince o da AMD' nin desteklediği bir şey. AMD ekran kartın varsa ki AMD seçmişsin zaten daha iyi bir verim alıyosun ve bu yüzden AMD ekran kartı ve Viewsonic VX2257-mhd monitörünü seçtim ve size de öneririm.

Oyun ağırlıklı mı kullanacaktınız acaba ?

Şöyle söyliyeyim. 60Hz alırsan V-Sync açık bir şekilde 60 FPS alırsın tabi ekran kartın buna yetiyorsa 75Hz' te ise aynı şekilde 75 FPS alırsın kartın yetiyorsa. Ben şahsen 75 FPS seçeceğim IPS mi normal mi ne olduğuna bakmayacağım. Yoksa kart boşa gider bende RX 480 alacağım ve gayet rahat oynanır diye düşünüyorum. Orada seçtiğiniz monitör bence gayet güzel ama paranız varsa daha iyi bir IPS monitör alabilirsiniz o sizin tercihiniz. FreeSync' e gelince o da AMD' nin desteklediği bir şey. AMD ekran kartın varsa ki AMD seçmişsin zaten daha iyi bir verim alıyosun ve bu yüzden AMD ekran kartı ve Viewsonic VX2257-mhd monitörünü seçtim ve size de öneririm.

Oyun ağırlıklı mı kullanacaktınız acaba ?
Amatör Fotoğrafçıyım o yüzden iş için Photoshop kullanmıyorum hobi daha çok ama led monitör alsam cidden gerçek renkleri alamayacak mıyım? Hobi de olsa önemli şahsen.

Amatör Fotoğrafçıyım o yüzden iş için Photoshop kullanmıyorum hobi daha çok ama led monitör alsam cidden gerçek renkleri alamayacak mıyım? Hobi de olsa önemli şahsen.
Eğer bütçeniz monitör için 2300-2400 TL olsa idi size MG279Q önerebilirdik, onun dışında bildiğim bir IPS, FreeSync, 2K, 144Hz bir monitör yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı