i7 6700k sistemde anlamsız kasma

emrah bora

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sayın technopat üyeleri. i7 6700k GTX970, 16GB RAM’li bir sistemim var. Önceden olmayan bu aralar baş göstermiş bir takım kasmalar oluyor. Örneğin Battlefield 1 oynarken ara ara FPS dropları yaşıyorum önceden olmuyordu. Bir de TS3’e geç giriyor, donup kalıyor öylece. Hiç böyle bir şey olmazdı. Sürücüleri güncelledim Windows 10’u sıfırdan yükledim yine aynı. Ne yapacağımı bilemiyorum sizce nedendir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sayın technopat üyeleri. i7 6700k GTX970, 16GB RAM’li bir sistemim var. Önceden olmayan bu aralar baş göstermiş bir takım kasmalar oluyor. Örneğin Battlefield 1 oynarken ara ara FPS dropları yaşıyorum önceden olmuyordu. Bir de TS3’e geç giriyor, donup kalıyor öylece. Hiç böyle bir şey olmazdı. Sürücüleri güncelledim Windows 10’u sıfırdan yükledim yine aynı. Ne yapacağımı bilemiyorum sizce nedendir? Teşekkürler.
Bu tarz bir sorun bende var. GTX 660 ile sıkıntısız oynadığım oyun 1050Ti'ye geçince 2-3 saatlik oynayınca 1-2 kez donma yapıyor bazı yerlerde. İşletim sistemi ile ilgili olabilir. 1050Ti'ye geçmeden önce format atmıştım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı