İ7 6700K Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Daha fazla  
Quad-Core I7-6700K
MSI Z170A Gaming M7 Anakart
CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance RAM
Seagate 3.5" 6TB Nearline Sata 3.0 128MB Cache 7200Rpm

Böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ama buna uygun ekran kartı konusunda çok kararsız kalmaktayım. Benim şuan için aklımdan gecen R9 295X2 tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sistem konusundaki önerilere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Titan X e sli yapabilirsin ama performans artışı iki kat olmaz %40 civarı oluyor böyle yapmak yerine tek ekran kartı al kalan parayı sakla ekran kartı eskiyince yenisini al.

Eğer Sli yapmak istiyorsan ve iyi bir performans istiyorsan ve bu kadar bütçen varsa İ7 5960x'li bir sistem topla. Çünkü 5960x'in PCI Express Hattı Sayısı 40. Daha çok performans alırsın. Ama benim önerim tek 980 Ti alman. Titan X ile neredeyse aynı performansı veriyor.

Quad-Core I7-6700K yeni nesil olduğundan tercih ettim ama 5960x i bilmiyorum. Yeni nesil i tercih etmek bundan sonraki dönemde daha iyi olmaz mı diye düşünüyorum ama ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı