i7 6700k Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Zaten çalışmaz gibi bir şey demedim ki. Dikkatle bak "RX 480+Freesync monitor olursa iyi bir oyun deneyimi olur" demişim. Fakat Freesync olmazsa tearing gibi şeyler olur ki galiba sizin de bu konuda bilginiz yok.
Bilgim yok mu ?. Önce benim alıntı yaptığım mesaja bak ne diyorsun ? 'RX480 almanız yanlış.'. Buradan çıkarılacak sonuç ne ? Resmen Freesync olmaz ise sanki yırtılmalardan shutteringlerden geçilmiyor gibi anlaşılıyor. Hiç forumda birinin G-Sync yok ise GTX 1060 almanız yanlış dediğini gördünüz mü ? Bilgi konusuna gelir isek korkma buralarda senden daha çok duruyorum neyi bilip bileceğimizi karşılaştırmayalım.
Not: Bu fiyat aralığındaki monitörlerde genelde Freesync 45-75 FPS arasında çalışır. Bu değerler dışında çalışmaz.

Bilgim yok mu ?. Önce benim alıntı yaptığım mesaja bak ne diyorsun ? 'RX480 almanız yanlış.'. Buradan çıkarılacak sonuç ne ? Resmen Freesync olmaz ise sanki yırtılmalardan shutteringlerden geçilmiyor gibi anlaşılıyor. Hiç forumda birinin G-Sync yok ise GTX 1060 almanız yanlış dediğini gördünüz mü ? Bilgi konusuna gelir isek korkma buralarda senden daha çok duruyorum neyi bilip bileceğimizi karşılaştırmayalım.
Not: Bu fiyat aralığındaki monitörlerde genelde Freesync 45-75 FPS arasında çalışır. Bu değerler dışında çalışmaz.
"Buralarda senden daha çok duruyorum" çocuk olduğun belli. Sen birisinin forumda yeni ve ya eski üye olmasıyla mı ne kadar bilgisinin olduğunu hesaplıyorsun ? Ayrıca dün bu yorumum silinmişti neden bilmiyorum ama bu yorumda hiç bir şey yasalara aykırı değil...

"Buralarda senden daha çok duruyorum" çocuk olduğun belli. Sen birisinin forumda yeni ve ya eski üye olmasıyla mı ne kadar bilgisinin olduğunu hesaplıyorsun ? Ayrıca dün bu yorumum silinmişti neden bilmiyorum ama bu yorumda hiç bir şey yasalara aykırı değil...
Artık tartışmak istemiyorum fakat gene zorluyorsunuz. İlk olarak sadece bir cümlemden birşey bilmediğimi çıkaran sizsiniz, siz bir cümle ile hesap yapıyorsanız benim böyle bir hesap yapmam gayet normal. Son olarak uygun mesaj mı? "He yav he" demek baya uygun bir mesaj. Artık konu ile alakasız yorum atmayın lütfen.

kardeşim bütçen yetiyorsa msi gtx 1070 öneririm.bütçen kısıtlıysa msi gtx 1060 al bence.yok daha hesaplı olsun dersen msi rx 470 öneririm bu kartlardan birine alabilirsin

1600 liraya EVGA GTX 1070 FTW aldım ben. Aldığım kişi Amazon'dan getiriyor ürünler garantili sıfır faturalı. Garanti için Almanya'ya gönderiyorsun ve sıfırı sana geliyor.

O sisteme 1070/1080 yakışır. Hani 1060 alsan ne olur? Gayet yeterli olur tabii ki. Nasıl GTX 980 ile i7 6700k güzel ikili olursa bu ikisi de olur. Model numarasına takılmayın. Ancak 1070 almanızı tavsiye ederim.

Ortada bir fiyat/performans dengesi var;
GTX 1060 ile GTX 980 eş değer kabul edersek fiyatları uygun yerlere bakıldığında hemen hemen aynı olduğu görülür. Performans? evet o da yakın.

GTX1070'e gelecek olursak Titan X 'ten daha iyi sonuç veriyor artık ne kadar doğru testler bilmiyoruz ancak YouTube'da ve Nvidia'nın açıklamalarına göre böyle sonuç.
TitanX ile GTX 1070'in fiyat farkı ise nedir? dağlar kadar :)

GTX 1080 gelirsek evet çok güzel çok çok iyi bir kart ancak bence yine zamanında GTX 980'de olduğu gibi fiyatını hak etmeyen bir kart. 1080Ti çıkarsa o alınır onun haricinde GTX 1070 çok çok ideal ve iyi bir kart.

AMD önermiyorum ben. Nedenini söyleyince fanboylar üşüşür buraya.. Daha önce kullandıysanız bilirsiniz zaten yoksa yorum yapmayacağım :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı