i7 6700K Sisteme Hyper T4 Soğutma Yeterliliği

OzanYasin

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller technopat ailesi,
Resimdeki sistemi almaya karar verdim. Sistem i7 6700K tabanlı olacağı için soğutma yeterliliği konusunda sizden tavsiye istiyorum.

Sizce bu sisteme COOLER MASTER HYPER T4 yeterli olur mu? Eğer olmazsa, O.C ilk başlarda yapmayacağım için sistemle birlikte bir soğutma almayacağım. Sonrasında CORSAIR H60 gibi bir sıvı soğutma alabilirim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Hyper T4'ün LGA 1151 uyumluluğu yok diye biliyorum. Teknobiyotik'ten Silverstone AR01 al derim. İncelemelerde baya başarılı olmuş bir soğutucu.

Hyper T4'ün LGA 1151 uyumluluğu yok diye biliyorum. Teknobiyotik'ten Silverstone AR01 al derim. İncelemelerde baya başarılı olmuş bir soğutucu.
Technopat tavsiyelerinde gördüm Hyper T4' ü. Uyumlu.

Bildiğim kadarıyla 1150 soketteki çoğu soğutucu 1151 soketini destekliyor.
1150 soket işlemci soğutucuları 1151 soketlere de olur. Zaten bunlar 115x diye geçer. 115x bütün 1150-1151-1156 soketlerin kısaltılmasıdır. Üzerinde 115x yazan ürünler, bu soketlerin hepsine olur .

Peki bu sistem için kaliteden kaçmadan ama çokta pahalı olmayan F/P soğutucu önerisi olan var mı?

Tanımadığım markalar. Pek uygun görmedim bu sistem için. O.C yapmayacaksan stok fan sana yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

6700k dan stock fan çıkmaz.Biraz yabancı inceleme sitelerine bakın,tomshardware gibi,tanışırsısınız.Hyper4 ten daha performanslıdır ikiside.

6700k dan stock fan çıkmaz.Biraz yabancı inceleme sitelerine bakın,tomshardware gibi,tanışırsısınız.Hyper4 ten daha performanslıdır ikiside.
Çıkmadığını bilmiyordum bilgilendirme için sağol. Ancak almışken tam almak istiyorum. 200-300 TL arası en azından ve bilindik markalardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…