Satılık i7 6700K ve 1060 sistem parçaları

Merhaba ekran kartını Amazon üzerinden sipariş verdim ama hala kablo kitine talibim 24 pin dahil. :)

200 liraya tüm beyaz kablo kiti ve 24pini sana satabilirim ancak psu marka model yazmalısın bazılarına Type4 bazılarına Type3 takılıyor.

Hocam parça fiyatlarını tek tek yazabilir misin?

Yazacağım hatta ilanda açacağım tek tek ancak perşembe günü yurt dışına gideceğim 1 haftalığına döneyim hepsi hazır.

Ben kontrol ettim ama yine de yazıyorum. HX 850i kullanıyorum.

Elimde kırmızı-siyah kablo kiti mevcut ilgilenen çok sanırım herkez alamayacağına göre bende söylemek istedim fiyat olarak 80TL istiyorum kablolar 8 pin CPU + 2x8 pin GPU + 24 pin anakart şeklinde ama arkadaşınki gibi değil 30CM ek uzatma şeklinde.

Kablo seti tarafımdan alınmıştır arkadaşlar. Arkadaşın kargoya vermesini bekliyorum. Gayet ilgili bir arkadaş. :)

@Raxzor arkadaşımızdan güven içinde ürün alabilirsiniz. Yaşına ve yaşıtlarına göre karakteri oturmuş iyi bir insan. Havale yaptım ve aynı gün ürünü kargoya verdi. Kendisine hem buradan hem de telefondan teşekkürlerimi iletiyorum. Alıcı arkadaşlara tavsiye ederim. :)

Kablo seti tarafımdan alınmıştır arkadaşlar. Arkadaşın kargoya vermesini bekliyorum. Gayet ilgili bir arkadaş. :)

@Raxzor arkadaşımızdan güven içinde ürün alabilirsiniz. Yaşına ve yaşıtlarına göre karakteri oturmuş iyi bir insan. Havale yaptım ve aynı gün ürünü kargoya verdi. Kendisine hem buradan hem de telefondan teşekkürlerimi iletiyorum. Alıcı arkadaşlara tavsiye ederim. :)

Hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyle güzel bir alış-veriş yaptık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı