İ7 6700K ve Asus GTX 1070 CS:GO düşük FPS sorunu

• Konuyu başlatan Tokai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 3.455

Tokai

Hectopat
Daha fazla  
Bilgilendirilirsem çok memnun olacağım. Sistemim;
  • Asus VG248QE 144 Hz monitör
  • MSI M7 anakart
  • 16 GB RAM 3000 MHz
  • İ7 6700K
  • Asus GTX 1070 8 GB
  • Oyunlar 1 TB hardiskke kayıtlı + 750'lik bronze PSU
  • Nepton 120 XL sıvı soğutucu.

CS:GO'da 30 kişilik serverlarda deathmatch 160 kadar düşen FPS alıyorum. Rekabetçi maçlarda 260 civarı alıyorum. Ayarları Low yapmama rağmen bu pek değişmiyor. Videolarda adamlar 400-500 FPS alıyorlar acaba işletim sistemimde sorunlu bir şey mi var diye merak etmeye başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Max_fps 999 yapmayı denebilirsin konsolda.

2. Ekran kartın okunmamış olabilir.

Hocam onu denedim 999 ve 0 yapıyorum genelde. Ama aynı yani.

GTX 1070 için bios güncellemesi gelecekti onu bi araştır derim.MSI GTX 1070 Gaming X 8G OC Mode BIOS Güncelleme Rehberi - Technopat

Bunu deneneyeceğim umarım olur. Buraya bilgilendiririm.

Ekran kartı kullanımı? Tabi ki de %40 civarında gezecek, çünkü ekran kartı yorulmuyor. Ekran kartı tam kullanılmadığı için oluyor, büyük ihtimal.

Ayarları tam olarak bilmiyorum ekran kartı gücünü kullanımı filan. İnternette her gördüğümü de uygulamak istemiyorum yanlış birşey yapmak istemem.

GTX 1070 için bios güncellemesi gelecekti onu bi araştır derim.MSI GTX 1070 Gaming X 8G OC Mode BIOS Güncelleme Rehberi - Technopat

Bu arada benim ki Asus 1070 GTX yani bu yolladığınız video sanırım MSI için geçerli

Hocam onu denedim 999 ve 0 yapıyorum genelde. Ama aynı yani.

Bunu deneneyeceğim umarım olur. Buraya bilgilendiririm.

Ayarları tam olarak bilmiyorum ekran kartı gücünü kullanımı filan. İnternette her gördüğümü de uygulamak istemiyorum yanlış birşey yapmak istemem.

Bu arada benim ki Asus 1070 GTX yani bu yolladığınız video sanırım MSI için geçerli
Ekran kartın tam performansında çalışamadığından dolayı fpsinde büyük dalgalanmalar olması normal birşey bütün ayarları ultraya alıp DSR ile 2k açarsanız oyunu ekran kartı daha fazla performansta çalışacağından sonuç sizi daha mutlu edecektir.

Oyunun grafik ayarlarını yükseltin. Ekran kartına güç bindirin. Ekran kartı işlemci gibi %100'e geldiğinde bir problem var şeklinde yorumlanmaz. Aksine ondan ne kadar çok performans aldığınızı gösterir.

Bilgilendirilirsem çok memnun olacağım. Sistemim;
  • Asus VG248QE 144 Hz monitör
  • MSI M7 anakart
  • 16 GB RAM 3000 MHz
  • İ7 6700K
  • Asus GTX 1070 8 GB
  • Oyunlar 1 TB hardiskke kayıtlı + 750'lik bronze PSU
  • Nepton 120 XL sıvı soğutucu.

CS:GO'da 30 kişilik serverlarda deathmatch 160 kadar düşen FPS alıyorum. Rekabetçi maçlarda 260 civarı alıyorum. Ayarları Low yapmama rağmen bu pek değişmiyor. Videolarda adamlar 400-500 FPS alıyorlar acaba işletim sistemimde sorunlu bir şey mi var diye merak etmeye başladım.

AYNI SORUNU YASADIM VE BÖYLE ÇÖZDÜM DÜZELECEKTİR İZLEYİN BUNDAN ÖNCE BİOSTAN OC ye tıklayıp CPU FEATURES e girip INTEL ADAPTIVE THERMAL MONİTOR ü DİSABLEB YAPIN OLMAZSA VİDEOKİ YOLU DENEYİN
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı