i7 6700K ve GTX 1070 Sistem Toplama

GTX1070 ve 1080 yerine de 1070Ti olsa olur mu? :) 1080'e çok yakın performans veriyor. Daha ucuz olsa gerek. Üstelik hem Asus hem de MSI 1070Ti çıkardı.
Baktım, fiyat gtx 1070 ti daha ucuz evet ama indirimli ekran kartı alıcağım ondan daha ucuza geliyor.

Sandisk almayın. Ryzen veya Coffe Lake dışında işlemci almayın. Oradaki i5 8600K da 7700'den iyidir.
Merhaba, KralGS`nin gösterdiği sistemdeki i5 8600k işlemci bu ile aynımıdır Coffee Lake yazdığı için soruyorum.
Intel Coffee Lake Core i5 8600K 3.6GHz 9MB Cache LGA 1151 İşlemci - Bilgisayar Bileşenleri

Ben ekran kartı ve işlemciyi almıştım ancak diğer parçaları ancak alacağım. Geç aldığım için bir şey sormak istiyorum; şu vakte kadar alamadıysan artık şu saatten sonra şunu al onun vakti geçti veya aynı parçaları al geçmedi mi dersiniz ?
Çok teşekkür ederim.

Ekran kartını 1080, işlemciyi de 8. nesil aldıysan vakti geçen herhangi bir şey yok. Kasa olarak almayı düşündüğün kasayı hala istiyorsan içindeki PSU'yu değiştirmeni öneririm, 500 WATT 1080 için yetmeyebilir. @Technopat soranı

Ekran kartını 1080, işlemciyi de 8. nesil aldıysan vakti geçen herhangi bir şey yok. Kasa olarak almayı düşündüğün kasayı hala istiyorsan içindeki PSU'yu değiştirmeni öneririm, 500 WATT 1080 için yetmeyebilir. @Technopat soranı
Vazgeçtim onun camı çok çabuk çiziliyormuş KralGS`nin dediği kasayı alacağım uygun olursa.
Ekran kartı 1080 ve işlemci 8. nesil.

Monitör olarak da bir tavsiye alabilir miyim ? 144 hz olacak şekilde, mümkünse 1200 tl civarı, aşabilir de.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Tavsiyeler için teşekkür ederim. Bunun yanında Windows 10 Home hakkında küçük bir şey sormak istiyorum. Bir ara kendi sitesinde Windows 10 Home`u 500 liraya satıyorlardı, şimdi 120 lira diyor, Hepsiburada`da ise 160 tl diyor. Bu fiyat değişikliği hakkında bilme gereken bir şey var mı, çünkü fiyat düşünce emin olamadım.
Buy Windows 10 Home - Microsoft Store

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı